🏩 Misiune

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Plătim

Plătim creatori neurodivergenți și cu dizabilități și îi amplificăm clienților noștri și în întreaga societate.

Oferim ajutor financiar și reciproc. Plătim persoanele neurodivergente și cu dizabilități pentru a lucra și a trăi. Plătim cheltuieli precum chiria și facturile medicale, precum și cumpărăm echipamente medicale sau alte necesități. Angajăm membrii comunității noastre ca consultanți. Serviciile clienților sunt modul în care trăim misiunea noastră de a angaja persoane neurodivergente și cu dizabilități, precum și modul în care strângem capital pentru grantmaking.

AJ Lână

AJ Lână

Existăm

Existăm pentru sprijinul direct și ajutorul reciproc al persoanelor neurodivergente și cu dizabilități.

Fundația Stimpunks provoacă abordarea tipică pentru a ajuta persoanele care sunt neurodivergente sau cu dizabilități. Știm cum este să trăim cu bariere și ce înseamnă să nu te încadrezi și să ne forțezi propria comunitate. Stimpunks știe că persoanele neurodivergente și cu dizabilități au nevoi umane. Oferim o abordare umană pentru a ajuta comunitatea noastră să prospere.

Noi credem

Considerăm că sprijinul direct acordat persoanelor este cea mai eficientă abordare pentru atenuarea barierelor și provocărilor care împiedică persoanele neurodivergente și cu dizabilități să prospere în medii neurotipice și ableiste.

Spre deosebire de majoritatea fundațiilor, sprijinim direct organizațiile și indivizii, maximizând impactul nostru în viața și comunitățile persoanelor neurodivergente și cu dizabilități.

AJ Lână

AJ Lână

Noi creăm

Creăm spațiu antiableist pentru învățarea bazată pe pasiune, centrată pe om, compatibil cu neurodiversitatea și modelul social al dizabilității.

Creăm spațiu de învățare conceput pentru comunitatea noastră. Creăm spațiu pentru cei mai prost deserviți de „pedagogie goală, behaviorism și respingerea echității”. Creăm căi către echitate și acces pentru elevii noștri, astfel încât aceștia să poată colabora pe echipe distribuite, multi-vârstă, interdisciplinare, cu o gamă neurodiversă de reclame care lucrează cu impact asupra comunității.

Servim

Servim oamenii noștri iubiți, astfel încât să putem continua să trăim prin atacul.

AJ Lână

A rămâne în viață este o mulțime de muncă pentru o persoană cu dizabilități într-o societate capabilă... Vizibilitatea dizabilității: Povestiri la prima persoană din secolul XXI

și amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href=” Alive de Laura Jane Grace și amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /a și amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;

Vă rugăm să rămână în viață

Vă rugăm să rămână în viață

Vă rugăm să rămână în viață

Vă rugăm să supravieț

Vă rugăm să supravieț

- Vechi prieten (Rămâi în viață)

Prin Fundația Stimpunks, noi:

Oferirea de ajutor financiar și reciproc;

Angajați membrii comunității noastre ca consultanți;

Oferiți un spațiu de învățare conceput pentru comunitatea noastră; și

Sprijiniți eforturile deschise de cercetare ale comunității noastre.

Unul din patru adulți americani au un handicap. Cu toate acestea, comunitatea noastră primește doar 2% din finanțarea SUA și doar 19% dintre noi sunt angajați. Nu putem lăsa asta să fie adevărul. Trebuie să contestăm norma și să schimbăm narațiunea în jurul persoanelor care sunt neurodivergente sau cu dizabilități.

Păstrați pe Livin'

Ne-ar dori să onoreze toate persoanele neurodivergente și cu handicap care supraviețuiesc sistemului de îngrijire, cumva.Și toți cei care nu au supraviețuit acestui atac violent.

Să fim adevărații noștri

Să fim sinele nostru real, tare și mândru, și să arătăm lumii ceea ce suntem cu adevărat.

Fii bun, fii tare

Aceasta nu este doar o poveste pe care copiii cu dizabilități o vor iubi; este o poveste despre ceea ce este posibil atunci când luptăm pentru noi înșine și pentru ceilalți. Este o poveste despre cum tenacitatea, puterea, puterea comunității și dorința de a lupta pentru ceea ce contează pot declanșa o revoluție.

Dreptatea pentru persoanele cu dizabilități (și dizabilitatea în sine) are potențialul de a transforma fundamental tot ceea ce gândim despre calitatea vieții, scop, muncă, relații, apartenență.VIZIBILITATE: POVESTI PRIMA PERSOANĂ DIN SECOLUL XXI-I

Neurodiversitatea și justiția pentru persoanele cu handicap, luate împreună, sunt într-adevăr sărbători a ceea ce suntem și a modului în care existăm în lume. Sunt, de asemenea, mișcări înrădăcinate în experiența trăită, care ne cer să înțelegem și să ne implicăm în numeroasele moduri în care ne raportăm la corpurile și creierul nostru, în mintea noastră și în contextul social.Autist Hoya - Un blog de Lydia X. Z. Brown: Mișcările neurodiversității au nevoie de pantofi și se ridică cu pumnii.

CuprinsSeep on Livin'Fii adevăratul nostru selvesFii bun, fii tare, fii feisty, fii fricțiune, fii diferit, fii mândru, să ne organizăm viața în jurul iubirii și îngrijirii.MissionCreedCovenantPhilosophyInterdependenceMargini

Păstrați pe Livin'

AJ Lână

Servim oamenii noștri iubiți, astfel încât să putem continua să trăim prin atacul.

Aș dori să onorează toți oamenii cu autism care supraviețuiesc sistemului de îngrijire cumva.Toți cei care supraviețuiesc „terapie” extremă.Toți cei care sunt aduși în genunchi, citind descrieri infernale ale oamenilor lor dragi.Și toți cei care nu au supraviețuit acestui atac.Ann Memmott PGC 🌈 pe Twitter

Uită-te în sus spre cer, cer, cer

Ia-ti inapoi propria seara asta

Veți găsi mai mult decât vedeți

E timpul acum, acum, pregătește-te

Acesta este timpul tău, aceasta este viața ta și

Acesta este timpul tău, aceasta este viața ta și

Acesta este timpul tău, aceasta este viața ta și

Acesta este timpul tău, aceasta este viața ta și

Trebuie să continuați (Păstrați pe livin!)

Trebuie să păstreze pe (Păstrați pe livin!)

Trebuie să continuați (Păstrați pe livin!)

Trebuie să păstreze pe (Păstrați pe livin!)

Trebuie să continuați (Păstrați pe livin!)

Trebuie să păstreze pe (Păstrați pe livin!)

Trebuie să continuați (Păstrați pe livin!)

Trebuie să păstreze pe (Păstrați pe livin!)

— Păstrați pe Livin'

Sprijiniți misiunea noastră

Cereți ajutor împotriva atacului

Un loc sigur pentru odihnă și reconstrucție între momentele de stres este esențial pentru echilibrul sistemului nervos autonom. NERVUL VAGUS și boala cronică - TRAUMA GEEK

Purtați-l (modul în care ar face un copil de trei ani)

Topiti-l jos (Va trebui sa in cele din urma oricum)

Camioanele de pompieri se ridică în jurul curbei

Trăiești, înveți

Te iubesc, înveți

Plângi, înveți

Pierzi, înveți

Sângerezi, înveți

Țipi, înveți

Te întristezi, înveți

Te sufoci, înveți

Râzi, înveți

Tu alegi, înveți

Te rogi, înveți

Întrebi, înveți

Trăiești, înveți

— Înveți

Sprijiniți misiunea noastră

Sunați la pompieri

Trebuie să aducem urgent comunităților noastre capacitatea nelimitată de a iubi, de a servi și de a crea unul pentru celălalt. Următoarea revoluție americană:Activism durabil pentru secolul al XXI-lea.

Scufundați-vă, nu vă răsturnați

Nu-ți promiti plămânilor luptelor

Înfometat, nu-l cunoștea pe Mozart

Nu știi că nu a avut niciodată dreptate

Obișnuia să vadă cratere, în capul ei

El obișnuia să fie dragă și ieftină

Dar nimeni nu l-a crezut

Când a spus că și-a pierdut puterea

Sunt mișcat de fantezii care sunt ondulate

În jurul acestor imagini și se agață

Noțiunea de unele infinit de blând

Lucru infinit de suferință

Ochii zombie sunt promițători

Dinții strâmbi sunt dulci

Nu-mi lăsa gravitatea

Nu-mi lăsa gravitatea

Obișnuia să vadă cratere, în capul ei

El obișnuia să fie dragă și ieftină

Dar nimeni nu l-a crezut

Când a spus că și-a pierdut puterea

Întotdeauna l-am crezut

Cand a spus ca nu-si gaseste picioarele

Întotdeauna l-am crezut

Când a spus că nu se simte complet

Întotdeauna am crezut

Întotdeauna am crezut

Respirați

Respirați

Întotdeauna l-am crezut

Până când a revenit la ritmul nostru

— Nu mă lăsa Gravity, Patinaj Polly

Sprijiniți misiunea noastră

Faceți-o înapoi la ritmul nostru

Liniile calde conduse de colegi - personal de persoane care au trăit experiență în domeniul sănătății mintale - s-au dovedit a reduce singurătatea și utilizarea de către participanți a serviciilor de criză de sănătate mintală. În plus, o revizuire a mai multor studii a constatat că formele digitale de sprijin de la egal la egal îmbunătățesc viața persoanelor cu boli mintale grave prin „îmbunătățirea funcționării participanților, reducerea simptomelor și îmbunătățirea utilizării programului”.

Te urmăresc dansând” și

Te privesc plângând

Te urmăresc să te uiți în sus și

Țipă de ce

Oh, acum draga mea ai

Atât de mult pentru a da

I-am auzit vorbindu-se

O sa traiesti

Așa că țineți-mă mai aproape și

Țineți-mă strâns

Un pic mai aproape până când suntem

În noapte

Pentru ca tu si cu mine avem

Atât de mult pentru a da

I-am auzit vorbindu-se

Vom trăi

Așa e

E în regulă

— Ultima melodie, Bobby Lees

Sprijiniți misiunea noastră

Vom trăi

Dacă vă spun că este în regulă, suntem în regulă

Și dacă spui că ai nevoie și de mine, voi fi tot

noapte, E în regulă

Umbrele durează doar până la răsăritul soarelui, este în regulă,

vei fi bine

Pentru ca te-ai nascut in lumina soarelui, in

lumina soarelui și este foarte luminos

(Hei) Poți să simți asta, trezirea cu

soarele dimineții

Ce sentiment, trăim dimineața

soare

Uneori tot ce ai nevoie este întunericul pentru a vedea

lumina, vom vedea lumina

Ne ridicăm în soare și pe lună

lumină și este în regulă

(Hei) Poți simți că se trezește cu dimineața

soare

Ce sentiment trăiau cu dimineața

soare (Da)

Ah ah ah ah ah ah

Floare la soare (Ohhh nu nu)

Ah ah ah ah ah ah

Flower in the sun (Ha ah hah)

Ah ah ah ah ah ah (Da da da)

Floare la soare (Floare la soare)

Ah ah ah ah ah ah (strălucește pe mine)

Floare în soare (Vino veni veni veni

haide lasă-l să strălucească)

Ah ah ah ah ah ah (Da, da da da)

Floare la soare

Ah ah ah ah ah ah

Floare la soare

Ah ah ah ah ah ah ah (Ah oh oh oh oh)

Floare la soare

—Cântec de flori de New Sol

Sprijiniți misiunea noastră

Treziți-vă cu soarele de dimineață

din toate sunetele pe care le-am auzit vreodatămoartea este cea mai tare rătăcită, pierdută: poezii

Fii adevărații noștri

Există loc pentru noi toți să ne jucăm rolul. Și orice facem, oricum o facem, o putem face cu „mâini puternice” și „voci puternice” și cu voce tare orice altceva avem nevoie, în orice mod care funcționează pentru noi individual sau colectiv. Să fim sinele nostru autist real, tare și mândru, și să arătăm lumii ceea ce suntem cu adevărat.

Mâini puternice: oameni autiști, vorbind (p. 125). Reţeaua de Advocacy auto autist

Culorile adevărate sunt frumoase

Ca un curcubeu

Scaun cu rotile electric cu umbrelă curcubeu

Ea este răutăcioasă noastră

Ea este detoxifierea noastră

Ea este pumnalul nostru în întuneric

Ea este mizeria nodul

Ea este dezbrăcată

Ea este băiatul purtat în inima mea

În timp ce stai pe gard, voi arde în iad

Oamenii autiști și ciudățeni împărtășesc o istorie întunecată - și unii actori răi. Capitolul 7 din NeuroTribes, Lupta cu monstrul, împărtășește moștenirea lui Ole Ivar Lovaas, tatăl răsucit al analizei comportamentului aplicat (ABA) și al terapiei de conversie. El și-a aplicat tehnicile abuzive și torturoase copiilor cu autism și „băieților sissy” pentru a-i face „indistinguizabili de colegii lor”. El nu avea prea multă atenție pentru umanitatea lor - erau proiecte de inginerie.

🌈🌈 Neurodiversitatea și sexul: lovești atât de tare cu toate culorile care există

Am experimentat mai multe momente de epuizare în viața și cariera mea. A fi ceva ce nu sunt neurologic este obositor. Purtarea măștii de neurotipicitate îmi scurge bateriile și îmi topește lingurile. Multă vreme, de zeci de ani, nu am înțeles pe deplin ce se întâmplă cu mine. Nu am înțeles cauzele profunde ale ciclurilor mele de arsură. Găsirea comunității de fapt autist online m-a trezit la conceptul de epuizare autistă. Când am găsit comunitatea care scrie extras mai jos, am înțeles în cele din urmă o parte importantă din mine. Privind înapoi la viața mea, am recunoscut acele perioade în care mecanismele de coping nu mai funcționaseră și s-au prăbușit. Mi-am recunoscut fazele și schimbările ca adaptare continuă a fluidului.

Burnout autist: costul mascarii și trecerii

Membrii mișcării neurodiversității adoptă o poziție de diversitate care cuprinde un caleidoscop al identităților care se intersectează cu caleidoscopul LGBTQIA+ prin recunoașterea trăsăturilor neurodivergente - inclusiv, dar fără a se limita la ADHD, Autism, Discalculie, dislexie, dispraxie, sinestezie, sindromul Tourette - ca variații naturale ale cunoașterii, motivațiilor și modelelor de comportament în cadrul speciei umane.Frumusețea colaborării la scară umană: modele atemporale ale limitărilor umane

Spectre și curcubeu, curcubeu dublu.

Este un curcubeu dublu până la capăt.

Yosemitebear

„Queer”, în orice caz, nu desemnează o clasă de patologii sau perversiuni deja obiectivate; mai degrabă, descrie un orizont de posibilități a cărui întindere precisă și un domeniu de aplicare eterogen nu pot fi, în principiu, delimitate în avans.Saint Foucault: Spre o Hagiografie Gay

Aici vine soarele

Strălucește chiar prin tine

Pe toată lumea

Ai venit atât de fierbinte

Ai rupt gheața în sus

Senzație atât de puternică

Trebuie sa stralucesc

Prin toate negru și albastru

Am luat-o de la tine

Se lovește atât de tare cu toate culorile pe care le există

Vreau să te cunosc

Vreau să văd sunetul

Ești ca un curcubeu

Dar nu același lucru, totuși

Trebuie sa stralucesc

Prin toate negru și albastru

Am luat-o de la tine

Se lovește atât de tare cu toate culorile pe care le există

Aici vine soarele

Strălucește chiar prin tine

Pe toată lumea

Se lovește atât de tare cu toate culorile pe care le există

Ai lovit atât de tare cu toate culorile pe care le există

—Rainbow Shiner de Ex Hex

Coborati de pe gard

Ajută-ne să fim adevărații noștri

Fii bun, fii tare, fii feisty, fii frecat, fii diferit, fii mândru, aparține

AJ Lână

Aceasta nu este doar o poveste pe care copiii cu dizabilități o vor iubi; este o poveste despre ceea ce este posibil atunci când luptăm pentru noi înșine și pentru ceilalți. Este o poveste despre modul în care tenacitatea, puterea, puterea comunității și dorința de a lupta pentru ceea ce contează pot începe o revoluție.ROLLING WARRIOR: INCREDIBILUL, uneori ciudat, poveste adevărată a unei fete rebeli pe roți care a ajutat la declanșarea unei revoluții

Fii bun, fii tare

În timp, febra care te-a ținut slabă

Va fi pe deplin luat taxa

Este luat și și-a luat forma

În iluzia pe care o mai țineți

Nimic nu e în regulă

Nimic nu sa schimbat și este prea familiar

Așa că ne încurcăm și ne ascundem de tot ce este afară

Nuanțe închise și uși închise

E adevarat, e tare, e greu si tot ce stiu

Nu mai pot lua

Vreau doar să ies chiar acum

Am presupus că ar fi fost plecat de acum

Dar nava a răsturnat furtuna

Și sentimentul de înfrângere

Care se află dedesubt este încă în viață și pe cursul său

Sunt distrus, slab

Nu am altceva decât să vorbesc despre adevăr așa cum văd de cuviință

Nu am nimic de pierdut, nu am nimic de câștigat

Sunt la capriciul a ceea ce am păstrat

Fii bun, fii tare

Mâinile până la cer și strigă

În partea de sus a plămânilor până când podeaua cade

—Fii bun de Off cu capul lor

Am mâini puternice. Trebuie, din moment ce îmi folosesc mâinile pentru a comunica. Tastez ceea ce vreau să spun. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care am mâini puternice. Este pentru că în cele din urmă am aflat că nu pot fi tăcut, nu voi fi tăcut. Mâinile tare: Vorbesc cu degetele

Fii Feisty

Vreau să văd un grup feisty de persoane cu dizabilități din întreaga lume... dacă nu vă respectați și dacă nu cereți ceea ce credeți pentru voi înșivă, nu o veți obține.

Judith Heumann

Încă unul, unul mai mult, unul mai mult, unul

Mai am încă o melodie pe care trebuie să o cânt

Ting-a-ling

Inel de libertate

Mai am încă o melodie pe care trebuie să o cânt

Cântec simplu, așa că cântă de-a lungul

Încă unul, unul mai mult, unul mai mult, unul

Tot ce avem

Încă o viață de trăit

Încă o dragoste pentru a da

Încă o stâncă pentru a urca

Încă unul

E timpul meu

—One More de Jimmy Cliff

Fii frecare

Existăm ca frecare. Munca pe care o facem; e extrem de dureros.We, Stimpunks

Pe „Haitian Fight Song”, Mingus a spus „Are un spirit popular, genul de muzică populară am auzit întotdeauna oricum. Solo-ul meu în ea este unul profund concentrat. Nu pot să o joc corect decât dacă mă gândesc la prejudecăți și persecuție și la cât de nedrept este.

Există tristețe și strigăte în ea, dar și determinare. Și de obicei se termină cu sentimentul meu „Le-am spus! Sper că cineva m-a auzit! '”.

Wiki - Cântec de luptă haitiană - Charles Mingus

Avem proteste la scenă, conduse de combustibilul mâniei noastre drepte. Avem discursuri de făcut, scrise din motivele crescânde ale traumei noastre individuale și colective și cele mai sălbatice vise ale noastre de bucurie, libertate și iubire. Avem narațiuni culturale de rescris pentru că într-adevăr ne urăsc și chiar ne vor ucide, și dacă vom rescrie narațiunile, atunci nu există niciun motiv să ne reținem de cele mai radicale și sfidătoare rescrieri. Avem copii cu autism care au nevoie de noi să-i sprijinim ca arhitecți ai eliberării lor împotriva școlilor, clinicienilor și instituțiilor și poliției și procurorilor care i-ar zdrobi și distruge.

Vom avea nevoie de furia noastră și de sărbătorile noastre publice de stimming și de sinele nostru complicat, imperfect și dezordonat pentru acest drum lung și greu, pentru că avem nevoie de noi toți, și de toate tacticile și strategiile noastre, pentru a menține o mișcare și, în cele din urmă, pentru a câștiga.

Autist Hoya — Un blog de Lydia X. Z. Brown: Mișcările de neurodiversitate au nevoie de pantofi și se ridică cu pumnii.

Spike de Kyle Duce

Fii diferit

A fi imperfect este perfect pentru mine.

YUNGBLUD

Am sunat un extraterestru pentru mine

Nu am răbdare să fiu altcineva

—speranță pentru tinerii subevaluați de yungblud

Sunt doar un fleabag, nimeni nu mă iubește

Trimite-mi la dezintoxicare, cineva mă atinge

Vreau sa ma intoarc timpul

Vreau să rezolv modul în care am fost proiectat

Trăsc în spatele ochilor mei

Și ucide-mi starea de spirit veșnică

I se estompeze și se estompeze

Și de fiecare dată când încerc să mă schimb, să mă schimb

Opresc

Pentru ca sunt doar un fleabag, nimeni nu ma iubeste

Trimite-mi la dezintoxicare, cineva mă atinge

Nu sunt maimuța ta

Nu sunt catelul tau

Sunt doar un fleabag, nimeni nu mă iubește deloc

Dansez „în jurul adevărului

Voi fi un băiat de balerină pentru tine

Indiferent ce fac

Îmi răsuciți cuvintele și vă confundați

Așa că mă estompez și mă estompez

Și de fiecare dată când încerc să mă schimb, să mă schimb

Opresc

Pentru ca sunt doar un fleabag, nimeni nu ma iubeste

Trimite-mi la dezintoxicare, cineva mă atinge

Nu sunt maimuța ta

Nu sunt catelul tau

Sunt doar un fleabag, nimeni nu mă iubește deloc

—Fleabag de YUNGBLUD

Hork

„Ne numim Warriors și Weirdos.”

AURORĂ

Vultură

Ne numim Warriors și Weirdos.

Câine de mare

„Ceea ce ne face diferiți, face diferența în lume”.

Ellarilla

Fii mândru

Vreau să știi că te văd.

Mă gândesc la voi toți și sunt cu voi în fiecare zi.

Yungblud este despre noi toți.

Este vorba despre o generație care se va reuni pentru a adopta schimbări pozitive în această lume.

Iar oamenii care încearcă să țină o ideologie veche care ne va ține înapoi vor eșua inevitabil.

Pentru că toți le vom depăși pe toate.

Niciodată nu vă fie rușine să fiți cine sunteți.

Îți promit că câștigăm, chiar dacă nu o văd încă.

Nu schimbați niciodată cine sunteți.

Fii mândru de cine ești.

YUNGBLUD

Aparține

De îndată ce am spus: „Bună ziua, exact asta sunt eu”, am găsit cea mai frumoasă comunitate de oameni.

yungblud

Dar, știi ce?

Te-am găsit!

Te iubesc.

Te iubesc pe toți acolo.

Și de aceea sunt atât de mândru că aparțin aici.

Pentru că această familie este despre răspândirea iubirii.

yungblud

Sunteți cu noi.

Uită-te la oamenii din jurul tău.

În cele din urmă aparțineți undeva.

yungblud

Sprijiniți misiunea noastră

AJ Lână

Navigating Stimpunks

Need financial aid to pay for bills or medical equipment? Visit our guide to requesting aid.

 

Need funds for your art, advocacy, or research? Visit our guide to requesting creator grants.

 

Want to volunteer? Visit our guide to volunteering.

 

Need a table of contents and a guide to our information rich website? Visit our map.