🏩 Oppdrag

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Vi betaler

Vi betaler nevrodivergerende og funksjonshemmede skapere og forsterker dem til våre kunder og i hele samfunnet.

Vi tilbyr økonomisk og gjensidig hjelp. Vi betaler nevrodivergerende og funksjonshemmede for å jobbe og leve. Vi betaler utgifter som husleie- og medisinske regninger, samt kjøper medisinsk utstyr eller andre nødvendigheter. Vi ansetter medlemmene i samfunnet som konsulenter. Kundeservice er hvordan vi lever vårt oppdrag å ansette nevrodivergerende og funksjonshemmede, samt hvordan vi skaffer kapital til tilskudd.

AJ Ull

AJ Ull

Vi eksisterer

Vi eksisterer for direkte støtte og gjensidig hjelp fra nevrodivergerende og funksjonshemmede.

Stimpunks Foundation utfordrer den typiske tilnærmingen til å hjelpe mennesker som er nevrodivergerende eller funksjonshemmede. Vi vet hvordan det er å leve med barrierer og hva det vil si å ikke passe inn og måtte smi vårt eget samfunn. Stimpunks vet at nevrodivergerende og funksjonshemmede har menneskelige behov. Vi tilbyr en human tilnærming for å hjelpe samfunnet vårt til å trives.

Vi tror

Vi tror at direkte støtte til enkeltpersoner er den mest effektive tilnærmingen for å lindre barrierer og utfordringer som forhindrer nevrodivergerende og funksjonshemmede i å trives i nevrotypiske og dyktige miljøer..

I motsetning til de fleste stiftelser, vi støtter organisasjoner og enkeltpersoner direkte, maksimere vår innvirkning på nevrodivergerende og funksjonshemmede menneskers liv og lokalsamfunn.

AJ Ull

AJ Ull

Vi skaper

Vi skaper anti-ableist rom for lidenskapsbasert, menneskesentrert læring kompatibel med nevrodiversitet og den sosiale modellen for funksjonshemming.

Vi skaper læringsrom designet for samfunnet vårt. Vi skaper plass for de som er mest dårlig tjent med «tom pedagogikk, behaviorisme, og avvisning av egenkapital». Vi lager veier til egenkapital og tilgang for elevene våre, slik at de kan samarbeide om distribuert, fleralder, tverrfaglige team med et neurodiverse utvalg av reklamer som gjør arbeid som påvirker samfunnet.

Vi serverer

Vi tjener våre kjære mennesker slik at vi kan fortsette å leve gjennom angrepet.

AJ Ull

Å holde seg i live er mye arbeid for en funksjonshemmet person i et ableist samfunn... Synlighet for funksjonshemming: Førstepersonshistorier fra det 21. århundre

og amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href=» Alive av Laura Jane Grace og amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /a og amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;

Vennligst hold deg i live

Vennligst hold deg i live

Vennligst hold deg i live

Vennligst overlev

Vennligst overlev

- Gammel venn (Hold deg i live)

Gjennom Stimpunks Foundation, vi:

Tilby økonomisk og gjensidig hjelp;

Ansette våre medlemmer av samfunnet som konsulenter;

Gi et læringsrom designet for samfunnet vårt; og

Støtt samfunnets åpne forskningsinnsats.

En av fire amerikanske. voksne har en funksjonshemning. Samfunnet vårt mottar imidlertid bare 2% av amerikansk tilskuddsfinansiering, og bare 19% av oss er ansatt. Vi kan ikke bare la det være sannheten. Vi må utfordre normen og endre fortellingen rundt mennesker som er nevrodivergerende eller funksjonshemmede.

Fortsett med Livin'

Vi ønsker å hedre alle nevrodivergerende og funksjonshemmede som overlever omsorgssystemet, på en eller annen måte.Og alle som ikke overlevde dette angrepet.

La oss være våre virkelige selv

La oss være vårt virkelige selv, høyt og stolt, og vis verden hva vi virkelig er.

Vær god, vær høylytt

Dette er ikke bare en historie som funksjonshemmede barn vil elske; det er en historie om hva som er mulig når vi kjemper for oss selv og hverandre. Det er en historie om hvordan utholdenhet, styrke, samfunnets kraft, og viljen til å kjempe for det som betyr noe kan starte en revolusjon.

Uføretrygghet (og funksjonshemming i seg selv) har potensial til å fundamentalt transformere alt vi tenker på livskvalitet, formål, arbeid, forhold, tilhørighet. Uførhet SYNLIGHET: FØRSTE PERSONHISTORIER FRA DET TJUEFØRSTE ÅRHUNDRE

Nevrodiversitet og funksjonshemming rettferdighet, tatt sammen, er virkelig feiringer av hvem vi er og hvordan vi eksisterer i verden. De er også bevegelser forankret i levd erfaring, som ber oss om å forstå og engasjere oss i de mange måtene vi forholder oss til kroppene og hjernen vår, i våre egne sinn, og i sosial sammenheng. Autistic Hoya - En blogg av Lydia X Z. Brun: Nevrodiversitetsbevegelsene trenger skoene av, og knyttnever opp.

InnholdsfortegnelsenSkje på Livin'Vær våre virkelige selvVær god, vær høyt, vær feisty, vær friksjon, vær annerledes, vær stolt, tilhørLa oss organisere livene våre rundt kjærlighet og omsorg.MissionCreedCovenantfilosofigjensidig avhengighetKanter

Fortsett med Livin'

AJ Ull

Vi tjener våre kjære mennesker slik at vi kan fortsette å leve gjennom angrepet.

Jeg ønsker å hedre alle de autistiske mennesker som overlever omsorgssystemet på en eller annen måte.Alle de som overlever ekstrem 'terapi'.Alle de som er brakt på kne, lese helvete beskrivelser av sine kjære folk.Og alle som ikke overlevde dette angrepet.Ann Memmott PGC 🌈 på Twitter

Se opp til himmelen, himmelen, himmelen

Ta tilbake din egen i kveld

Du finner mer enn du ser

Det er på tide nå, nå, gjør deg klar

Dette er din tid, dette er livet ditt og

Dette er din tid, dette er livet ditt og

Dette er din tid, dette er livet ditt og

Dette er din tid, dette er livet ditt og

Du må fortsette (Fortsett med livin!)

Må fortsette (Fortsett med livin!)

Du må fortsette (Fortsett med livin!)

Må fortsette (Fortsett med livin!)

Du må fortsette (Fortsett med livin!)

Må fortsette (Fortsett med livin!)

Du må fortsette (Fortsett med livin!)

Må fortsette (Fortsett med livin!)

— Holde På Livin'

Støtt vår misjon

Be om hjelp mot angrepet

Et trygt sted å hvile og gjenoppbygge mellom øyeblikk av stress er viktig for balansen i det autonome nervesystemet. VAGUS NERVE og KRONISK SYKDOM - TRAUMA GEEK

Slitasje den ut (Slik en treåring ville gjøre)

Smelt det ned (Du må til slutt uansett)

Brannbilene kommer opp rundt svingen

Du lever, du lærer

Du elsker, du lærer

Du gråter, du lærer

Du taper, du lærer

Du blør, du lærer

Du skriker, du lærer

Du sørger, du lærer

Du kveler, du lærer

Du ler, du lærer

Du velger, du lærer

Du ber, du lærer

Du spør, du lærer

Du lever, du lærer

— Du lærer

Støtt vår misjon

Ring brannbilene

Vi har et presserende behov for å bringe til samfunnene våre den ubegrensede kapasiteten til å elske, tjene og skape for og med hverandre. Den neste amerikanske revolusjonen: Bærekraftig aktivisme for det tjueførste århundre.

Dykk inn, ruller du ikke over

Ikke lov lungene dine til kampene

Sultende, kjente knapt Mozart

Vet du ikke at han aldri hadde helt rett

Han pleide å se kratere, i hodet hennes

Han pleide å være kjære og billig

Men ingen trodde på ham

Da han sa at han mistet sin styrke

Jeg blir rørt av fantasier som er krøllet

Rundt disse bildene og klamre

Forestillingen om noen uendelig milde

Uendelig lidelse ting

Zombie øyne er lovende

Skjeve tenner er søte

Ikke la meg tyngdekraften

Ikke la meg tyngdekraften

Han pleide å se kratere, i hodet hennes

Han pleide å være kjære og billig

Men ingen trodde på ham

Da han sa at han mistet sin styrke

Jeg har alltid trodd på ham

Da han sa at han ikke kunne finne føttene

Jeg har alltid trodd på ham

Da han sa at det ikke føltes komplett

Jeg har alltid trodd

Jeg har alltid trodd

Puste

Puste

Jeg har alltid trodd på ham

Til han kom tilbake til vår takt

- Ikke la meg tyngdekraften, Skøyter Polly

Støtt vår misjon

Gjør det tilbake til vårt slag

Peer-run varme linjer - bemannet av mennesker som har levd mental helseopplevelse - har vist seg å redusere ensomhet og deltakernes bruk av psykiske helsetjenester. I tillegg fant en gjennomgang av flere studier at digitale former for peer-støtte forbedrer livene til mennesker med alvorlig psykisk lidelse ved å «styrke deltakernes funksjon, redusere symptomer og forbedre programutnyttelsen.» VARM LINJE GIR PEER MENTAL HELSESTØTTE - NC HELSE NYHETER

Jeg ser deg danse og

Jeg ser deg gråte

Jeg ser deg slå opp og

Skrik ut hvorfor

Å nå min kjære du fikk

Så mye å gi

Jeg hørte dem snakke og

Du kommer til å leve

Så hold meg nærmere og

Hold meg fast

Litt nærmere til vi er

Inn i natten

Fordi du og jeg vi har

Så mye å gi

Jeg hørte dem snakke og

Vi skal leve

Det er riktig

Det er greit

- Siste sang, Bobby Lees

Støtt vår misjon

Vi kommer til å leve

Hva om jeg sier til deg at det er greit, vi har det bra

Og hvis du sier at du trenger meg også, Jeg vil være oppe alt

natt, Det er greit

Skyggene varer bare til soloppgang, det er greit,

du vil være i orden

Fordi du ble født i sollyset, i

sollys og det er veldig lyst

(Hei) Kan du føle det, våkne med

morgensol

Hvilken følelse, vi lever om morgenen

sol

Noen ganger er alt du trenger mørke å se

lyset, vil vi se lyset

Vi blir høye i solskinnet og månen

lys og det er greit

(Hei) Kan du føle at det våkner med morgenen

sol

Hvilken følelse levde med morgenen

sol (Yeah)

Ah ah ah ah ah ah

Blomst i solen (Ohhh nei nei)

Ah ah ah ah ah ah

Blomst i solen (Ha ah hah)

Ah ah ah ah ah ah (Ja ja ja)

Blomst i solen (Blomst i solskinnet)

Ah ah ah ah ah ah (skinne på meg)

Blomst i solen (Kom kom kom

kom kom igjen la det skinne)

Ah ah ah ah ah ah (Ja, ja ja ja)

Blomst i solen

Ah ah ah ah ah ah

Blomst i solen

Ah ah ah ah ah ah (Whoa oh oh oh)

Blomst i solen

—Blomstersang av New Sol

Støtt vår misjon

Våkn opp med morgensolen

av alle lydene jeg noen gang har hørt døden er loudesti vandret, tapt: dikt

Vær våre virkelige selv

Det er rom for oss alle til å spille vår rolle. Og uansett hva vi gjør, men vi gjør det, vi kan gjøre det med 'høye hender' og 'høye stemmer, 'Og høyt hva annet vi trenger, på hvilken måte som fungerer for oss individuelt eller kollektivt. La oss være vårt virkelige autistiske selv, høyt og stolt, og vis verden hva vi virkelig er.

Høye hender: autistiske mennesker, snakker (s. 125). Autistisk Self Advocacy Network

Sanne farger er vakre

Som en regnbue

Strøm rullestol med regnbue paraply

Hun er vår miscreant

Hun er vår detox

Hun er vår dolk i mørket

Hun er knuten rotet

Hun er den avkledde

Hun er gutten som bæres i hjertet mitt

Mens du sitter på gjerdet, vil jeg brenne i helvete

Autistiske og skeive folk deler litt mørk historie - og noen dårlige skuespillere. Kapittel 7 av NeuroTribes, Fighting the Monster, deler arven etter Ole Ivar Lovaas, den vridde faren til Applied Behavior Analysis (ABA) og konverteringsterapi. Han brukte sitt voldelige, torturøse teknikker til autistiske barn og «sissy boys» for å gjøre dem «skiller seg fra sine jevnaldrende». Han hadde liten hensyn til deres menneskehet - de var ingeniørprosjekter.

🌈🌈 Nevrodiversitet og kjønn: Du treffer så hardt med alle fargene som det er

Jeg har opplevd flere øyeblikk med utbrenthet i livet og karrieren. Å være noe jeg nevrologisk ikke er, er utmattende. Bruk av masken av nevrotypicalitet tapper batteriene mine og smelter skjeene mine. I lang tid, i flere tiår, Jeg forsto ikke helt hva som foregikk med meg. Jeg forsto ikke årsakene til utbrenthetsyklusene mine. Å finne det faktisk autistiske samfunnet på nettet vekket meg til begrepet autistisk utbrenthet. Da jeg fant fellesskapsskrivingen utdrag nedenfor, Jeg forsto endelig en viktig del av meg selv. Når jeg ser tilbake på livet mitt, kjente jeg igjen de periodene da mestringsmekanismer hadde sluttet å fungere og smuldret. Jeg kjente igjen fasene og endringene mine som kontinuerlig væsketilpasning.

Autistisk utbrenthet: Kostnaden for maskering og bestått

Medlemmer av nevrodiversitetsbevegelsen inntar en mangfoldsposisjon som omfatter et kalejdoskop av identiteter som krysser LGBTQIA+kalejdoskopet ved å gjenkjenne nevrodivergerende egenskaper - inkludert men ikke begrenset til ADHD, Autisme, Dyscalculia, Dysleksi, Dyspraksi, Synestesi, Tourettes syndrom - som naturlige variasjoner av kognisjon, motivasjoner og atferdsmønstre innen den menneskelige arten. Beauty of Collaboration at Human Scale: Tidløse mønstre av menneskelige begrensninger

Spektrum og regnbuer, doble regnbuer.

Det er en dobbel regnbue hele veien.

Yosemitebjørn

«Queer» utpeker i alle fall ikke en klasse av allerede objektiverte patologier eller perversjoner; snarere beskriver den en horisont av muligheter hvis presise omfang og heterogent omfang i prinsippet ikke kan avgrenses på forhånd.Saint Foucault: Mot en homofil hagiografi

Her kommer solen

Det skinner rett gjennom deg

På alle

Du kom så varmt inn

Du brøt isen opp

Føler meg så sterk

Jeg må skinne på

Gjennom alt det svarte og blå

Jeg fikk det fra deg

Det treffer så hardt med alle fargene som det er

Jeg vil kjenne deg

Jeg vil se lyden

Du er som en regnbue

Men ikke det samme skjønt

Jeg må skinne på

Gjennom alt det svarte og blå

Jeg fikk det fra deg

Det treffer så hardt med alle fargene som det er

Her kommer solen

Det skinner rett gjennom deg

På alle

Det treffer så hardt med alle fargene som det er

Du treffer så hardt med alle fargene som det er

—Rainbow Shiner av Ex Hex

Gå av gjerdet

Hjelp oss å være våre virkelige selv

Vær god, Vær høylydt, Vær feisty, Vær friksjon, Vær annerledes, Vær stolt, Tilhøre

AJ Ull

Dette er ikke bare en historie som funksjonshemmede barn vil elske; det er en historie om hva som er mulig når vi kjemper for oss selv og hverandre. Det er en historie om hvordan utholdenhet, styrke, samfunnets kraft og viljen til å kjempe for det som betyr noe kan starte en revolusjon. Rolling WARRIOR: THE INCREDIBLE, SOMETIMES AWKWARD, SANN HISTORIE OM EN REBEL JENTE PÅ HJUL SOM HJALP SPARK EN REVOLUSJON

Vær god, vær høylytt

Med tiden feberen som har holdt deg svak

Vil ha full på tatt sin toll

Den er tatt bort og den har tatt sin form

I illusjonen om at du fortsatt holder

Ingenting er greit

Ingenting har endret seg, og det er altfor kjent

Så vi krøller oss sammen og gjemmer oss for alt som er utenfor

Lukkede nyanser og låste dører

Det er sant, det er høyt, det er vanskelig og det er alt jeg vet

Jeg kan ikke ta mer

Jeg vil bare ut akkurat nå

Jeg hadde antatt at jeg ville vært borte nå

Men skipet har forvitret stormen

Og følelsen av nederlag

Som ligger under er fortsatt i live og på sin gang

Jeg er ødelagt, svak

Jeg har ingenting annet enn å snakke om sannheten slik jeg synes passer

Jeg har ingenting å tape, jeg har ingenting å vinne

Jeg er på innfall av det jeg har beholdt

Vær god, vær høyt

Hendene opp til himmelen og rop

På toppen av lungene til gulvet faller ut

—Vær god av av med hodet

Jeg har høye hender. Jeg må, siden jeg bruker hendene mine til å kommunisere. Jeg skriver det jeg vil si. Men det er ikke den eneste grunnen til at jeg har høye hender. Det er fordi jeg endelig lærte at jeg ikke kan bli tauset, jeg vil ikke bli tauset.Høye hender: Jeg snakker med fingrene

Vær feisty

Jeg vil se en feisty gruppe funksjonshemmede rundt om i verden... hvis du ikke respekterer deg selv, og hvis du ikke krever det du tror på for deg selv, får du det ikke.

Judith Heumann

En til, en til, en til, en til

Jeg har en sang til jeg må synge

Ting-en-ling

Frihet ring

Jeg har en sang til jeg må synge

Enkel sang, så syng med

En til, en til, en til, en til

Alt vi har

Nett liv til å leve

En mer kjærlighet til å gi

En klippe til å klatre

En mer

Det er min tid

—One More av Jimmy Cliff

Vær friksjon

Vi eksisterer som friksjon. Arbeidet som vi gjør; det er veldig smertefullt.Vi, Stimpunks

På «Haitian Fight Song», Mingus sa «Den har en folkeånd, den typen folkemusikk jeg alltid har hørt uansett. Soloen min i den er dypt konsentrert. Jeg kan ikke spille det riktig med mindre jeg tenker på fordommer og forfølgelse, og hvor urettferdig det er.

Det er tristhet og gråt i det, men også besluttsomhet. Og det ender vanligvis med følelsen min 'Jeg fortalte dem! Jeg håper noen hørte meg! '».

Wiki - Haitisk kampsang - Charles Mingus

Vi har protester til scenen, drevet av drivstoffet fra vårt rettferdige sinne. Vi har taler å holde, skrevet fra de skyhøye bønnene til vårt individuelle og kollektive traume, og våre villeste drømmer om glede og frihet og kjærlighet. Vi har kulturelle fortellinger å omskrive fordi de virkelig hater oss og de virkelig vil drepe oss, og hvis vi skal omskrive fortellingene, så er det ingen grunn til å holde oss tilbake fra våre mest radikale og trassige omskrivninger. Vi har autistiske barn som trenger at vi støtter dem som arkitekter for sin egen frigjøring mot skolene og klinikere og institusjoner og politi og påtalemyndigheter som vil knuse og ødelegge dem.

Vi kommer til å trenge sinne og våre offentlige feiringer av stimming og vår kompliserte, ufullkomne, rotete selv for denne lange og harde veien, fordi vi trenger oss alle, og alle våre taktikker og strategier, for å holde en bevegelse i gang og til slutt, å vinne.

Autistic Hoya - En blogg av Lydia X. med brun: Nevrodiversitetsbevegelsene trenger skoene av, og knyttnever opp.

Spike av Kyle Duce

Være annerledes

Å være ufullkommen er perfekt for meg.

YUNGBLUD

Ble kalt en romvesen for å være meg selv

Jeg har ikke tålmodighet til å være noen andre

—Håper for den undervurderte ungdommen av yungblud

Jeg er bare en fleabag, ingen elsker meg

Send meg til rehabilitering, noen rører meg

Jeg vil snu tiden tilbake

Jeg vil fikse måten jeg ble designet på

Krype bak øynene mine

Og drep min foreldede sinnstilstand

Jeg falmer og falmer

Og hver gang jeg prøver å endre, for å endre

Jeg stopper

Fordi jeg bare er en fleabag, ingen elsker meg

Send meg til rehabilitering, noen rører meg

Jeg er ikke din ape

Jeg er ikke valpen din

Jeg er bare en fleabag, ingen elsker meg i det hele tatt

Jeg danser rundt sannheten

Jeg skal være en ballerina gutt for deg

Uansett hva jeg gjør

Du vrir ordene mine og blir forvirret

Så jeg falmer og jeg falmer

Og hver gang jeg prøver å endre, for å endre

Jeg stopper

Fordi jeg bare er en fleabag, ingen elsker meg

Send meg til rehabilitering, noen rører meg

Jeg er ikke din ape

Jeg er ikke valpen din

Jeg er bare en fleabag, ingen elsker meg i det hele tatt

—Fleabag av YUNGBLUD

Hork

«Vi kaller oss Warriors and Weirdos.»

NORDLYS

Ørn

Vi kaller oss Warriors and Weirdos.

Sjøhund

«Det som gjør oss annerledes, gjør hele forskjellen i verden.»

Ellarilla

Være stolt

Jeg vil at du skal vite at jeg ser deg.

Jeg tenker på dere alle, og jeg er med dere hver eneste dag.

Yungblud handler om oss alle.

Det handler om en generasjon som vil komme sammen for å vedta positive endringer i denne verden.

Og menneskene som prøver å holde fast i en gammel ideologi som vil holde oss tilbake, vil uunngåelig mislykkes.

Fordi vi alle vokser ut av dem alle.

Aldri skamme deg over å være den du er.

Jeg lover deg at vi vinner, selv om de ikke ser det ennå.

Aldri endre hvem du er.

Vær stolt av den du er.

YUNGBLUD

Tilhøre

Så snart jeg sa, «Hei, dette er akkurat den jeg er», fant jeg det vakreste samfunnet av mennesker.

yungblud

Men, vet du hva?

Jeg fant deg!

Jeg elsker deg.

Jeg elsker dere alle der ute.

Og det er derfor jeg er så stolt over å høre hjemme her.

Fordi denne familien handler om å spre kjærlighet.

yungblud

Du er med oss.

Se på menneskene rundt deg.

Du hører til slutt et sted.

yungblud

Støtt vår misjon

AJ Ull

Navigating Stimpunks

Need financial aid to pay for bills or medical equipment? Visit our guide to requesting aid.

 

Need funds for your art, advocacy, or research? Visit our guide to requesting creator grants.

 

Want to volunteer? Visit our guide to volunteering.

 

Need a table of contents and a guide to our information rich website? Visit our map.