🏩 Misi

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Kami membayar

Kami membayar pencipta neurodivergent dan kurang upaya dan menguatkannya kepada pelanggan kami dan di seluruh masyarakat.

Kami menawarkan bantuan kewangan dan bersama. Kami membayar orang neurodivergent dan orang kurang upaya untuk bekerja dan hidup. Kami membayar perbelanjaan seperti sewa dan bil perubatan serta membeli peralatan perubatan atau keperluan lain. Kami mengupah ahli komuniti kami sebagai perunding. Perkhidmatan pelanggan adalah bagaimana kita menjalani misi kita untuk menggunakan orang neurodivergent dan orang kurang upaya serta bagaimana kita mengumpulkan modal untuk pemberian.

Bulu AJ

Bulu AJ

Kami wujud

Kami wujud untuk sokongan langsung dan bantuan bersama orang neurodivergent dan orang kurang upaya.

Yayasan Stimpunks mencabar pendekatan khas untuk membantu orang yang neurodivergent atau kurang upaya. Kita tahu bagaimana rasanya hidup dengan halangan dan apa maksudnya tidak sesuai dan harus menjalin komuniti kita sendiri. Stimpunks tahu bahawa orang neurodivergent dan kurang upaya mempunyai keperluan manusia. Kami menawarkan pendekatan yang berperikemanusiaan untuk membantu komuniti kami berkembang maju.

Kami percaya

Kami percaya bahawa sokongan langsung kepada individu adalah pendekatan yang paling berkesan untuk mengurangkan halangan dan cabaran yang menghalang orang neurodivergent dan orang kurang upaya daripada berkembang dalam persekitaran neurotypical dan ableist.

Tidak seperti kebanyakan yayasan, kami menyokong organisasi dan individu secara langsung, memaksimumkan impak kami dalam kehidupan dan komuniti orang kurang upaya dan orang kurang upaya.

Bulu AJ

Bulu AJ

Kami mencipta

Kami mewujudkan ruang anti-ableist untuk pembelajaran berasaskan semangat, berpusatkan manusia yang serasi dengan kepelbagaian neurodiversiti dan model sosial kecacatan.

Kami mewujudkan ruang pembelajaran yang direka untuk komuniti kami. Kami mewujudkan ruang bagi mereka yang paling tidak disampaikan oleh “pedagogi kosong, behaviorisme, dan penolakan ekuiti”. Kami mewujudkan laluan kepada ekuiti dan akses untuk pelajar kami supaya mereka boleh bekerjasama dalam pasukan yang diedarkan, pelbagai umur, rentas disiplin dengan pelbagai jenis kreatif yang melakukan kerja yang memberi kesan kepada komuniti.

Kami berkhidmat

Kami melayani orang yang kita sayangi supaya kita dapat terus hidup melalui serangan.

Bulu AJ

Kekal hidup adalah banyak kerja untuk orang kurang upaya dalam masyarakat yang mampu... Kebolehlihatan Kurang Upaya: Cerita Orang Pertama dari Abad ke-21

dan amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp;; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href=” Alive oleh Laura Jane Grace dan amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;

Sila terus hidup

Sila terus hidup

Sila terus hidup

Sila terus hidup

Sila terus hidup

- Kawan Lama (Kekal Hidup)

Melalui Yayasan Stimpunks, kami:

Menawarkan bantuan kewangan dan bersama;

Sewa ahli komuniti kami sebagai perunding;

Menyediakan ruang pembelajaran yang direka untuk komuniti kami; dan

Menyokong usaha penyelidikan terbuka komuniti kami.

Satu daripada empat orang dewasa AS mempunyai kecacatan. Walau bagaimanapun, komuniti kami hanya menerima 2% daripada pembiayaan geran AS, dan hanya 19% daripada kami yang bekerja. Kita tidak boleh membiarkan itu menjadi kebenaran. Kita harus mencabar norma dan mengubah naratif di sekitar orang yang neurodivergent atau kurang upaya.

Teruskan Livin '

Kami ingin menghormati semua orang neurodivergent dan kurang upaya yang bertahan dalam sistem penjagaan, beberapa bagaimana.Dan semua yang tidak bertahan dalam serangan ini.

Marilah Kita Menjadi Selves Sebenar Kita

Marilah kita menjadi diri kita yang sebenar, kuat dan bangga, dan tunjukkan kepada dunia apa yang kita sebenarnya.

Jadilah Baik, Kuat

Ini bukan sekadar cerita yang akan disukai oleh kanak-kanak kurang upaya; ia adalah kisah tentang apa yang mungkin apabila kita berjuang untuk diri kita sendiri dan satu sama lain. Ini adalah kisah tentang bagaimana ketabahan, kekuatan, kekuatan masyarakat, dan kesediaan untuk memperjuangkan perkara penting dapat memulakan revolusi.

Keadilan kecacatan (dan kecacatan itu sendiri) mempunyai potensi untuk mengubah secara asasnya semua yang kita fikirkan tentang kualiti hidup, tujuan, kerja, hubungan, kepunyaan. VISIBILITAS KECACATAN: CERITA ORANG PERTAMA DARI ABAD DUA PULUH PERTAMA

Keadilan Neurodiversiti dan Hilang Upaya, yang diambil bersama, sememangnya perayaan siapa kita dan bagaimana kita wujud di dunia. Mereka juga pergerakan yang berakar pada pengalaman hidup, yang meminta kita memahami dan melibatkan diri dengan banyak cara yang kita kaitkan dengan badan dan otak kita, di dalam fikiran kita sendiri, dan dalam konteks sosial.Autistic Hoya - Blog oleh Lydia X.Z Brown: Pergerakan kepelbagaian saraf memerlukan kasutnya, dan menumbuk.

Jadual KandunganTeruskan Livin'Jadilah Diri Sebenar KamiJadilah Baik, Jadilah Loud, Jadilah Feisty, Jadilah Geseran, Berbeza, Bangga, MilikMari kita mengatur kehidupan kita di sekitar cinta dan penjagaan. MissionCreedCovenantPhilosophyInterdependenceEdges

Teruskan Livin '

Bulu AJ

Kami melayani orang yang kita sayangi supaya kita dapat terus hidup melalui serangan.

Saya ingin menghormati semua orang autistik yang bertahan dalam sistem penjagaan somehow.All orang-orang yang bertahan melampau 'therapy'.All orang-orang yang dibawa ke lutut mereka, membaca penerangan neraka orang yang mereka sayangi.Dan semua yang tidak bertahan serangan ini.Ann Memmott PGC 🌈 di Twitter

Melihat ke langit, langit, langit

Ambil kembali malam anda sendiri

Anda akan mendapati lebih daripada yang anda lihat

Sudah tiba masanya sekarang, sekarang, bersiaplah

Ini adalah masa anda, ini adalah hidup anda dan

Ini adalah masa anda, ini adalah hidup anda dan

Ini adalah masa anda, ini adalah hidup anda dan

Ini adalah masa anda, ini adalah hidup anda dan

You gotta keep on (Teruskan livin!)

Gotta keep on (Terus livin!)

You gotta keep on (Teruskan livin!)

Gotta keep on (Terus livin!)

You gotta keep on (Teruskan livin!)

Gotta keep on (Terus livin!)

You gotta keep on (Teruskan livin!)

Gotta keep on (Terus livin!)

— Terus Livin '

Sokong Misi Kami

Minta Bantuan Terhadap Serangan

Tempat yang selamat untuk berehat dan membina semula di antara saat-saat tekanan adalah penting untuk keseimbangan sistem saraf autonomi. VAGUS NERVE dan PENYAKIT KRONIK - TRAUMA GEEK

Pakai ia keluar (Cara yang akan dilakukan oleh kanak-kanak berusia tiga tahun)

Mencairkan ke bawah (Anda akan mempunyai untuk akhirnya anyway)

Trak bomba comin 'up sekitar selekoh

Anda hidup, anda belajar

Anda suka, anda belajar

Anda menangis, anda belajar

Anda kalah, anda belajar

Anda berdarah, anda belajar

Anda menjerit, anda belajar

Anda bersedih, anda belajar

Anda tercekik, anda belajar

Anda ketawa, anda belajar

Anda pilih, anda belajar

Anda berdoa, anda belajar

Anda bertanya, anda belajar

Anda hidup, anda belajar

— Anda Belajar

Sokong Misi Kami

Panggil Lori Bomba

Kami amat perlu membawa kepada komuniti kami keupayaan tanpa had untuk mencintai, berkhidmat, dan mencipta untuk dan antara satu sama lain. Revolusi Amerika Seterusnya: Aktivisme Lestari untuk Abad Kedua Puluh Satu.

Menyelam, jangan anda berguling

Tidakkah anda berjanji paru-paru anda untuk pergaduhan

Kelaparan, hampir tidak tahu Mozart

Tidakkah anda tahu dia tidak pernah betul

Dia biasa melihat kawah, di kepalanya

Dia digunakan untuk menjadi sayang dan murah

Tetapi tiada siapa yang mempercayainya

Apabila dia berkata dia kehilangan kekuatannya

Saya digerakkan oleh fancies yang bergulung

Sekitar imej ini dan berpaut

Pengertian beberapa tak terhingga lembut

Perkara penderitaan tak terhingga

Mata zombie menjanjikan

Gigi bengkok manis

Jangan tinggalkan saya graviti

Jangan tinggalkan saya graviti

Dia biasa melihat kawah, di kepalanya

Dia digunakan untuk menjadi sayang dan murah

Tetapi tiada siapa yang mempercayainya

Apabila dia berkata dia kehilangan kekuatannya

Saya selalu percaya kepadanya

Apabila dia berkata dia tidak dapat mencari kakinya

Saya selalu percaya kepadanya

Apabila dia berkata ia tidak merasa lengkap

Saya selalu percaya

Saya selalu percaya

Bernafas

Bernafas

Saya selalu percaya kepadanya

'til dia berjaya kembali ke rentak kami

- Jangan Tinggalkan Saya Graviti, Skating Polly

Sokong Misi Kami

Jadikan Ia Kembali ke Pukul Kami

Garis hangat yang dikendalikan oleh rakan sebaya - dikendalikan oleh orang-orang yang telah menjalani pengalaman kesihatan mental - telah terbukti dapat mengurangkan kesepian dan penggunaan perkhidmatan krisis kesihatan mental peserta. Selain itu, kajian beberapa kajian mendapati bahawa bentuk sokongan rakan sebaya digital meningkatkan kehidupan orang dengan penyakit mental yang serius dengan “meningkatkan fungsi peserta, mengurangkan gejala dan meningkatkan penggunaan program.”

Saya melihat anda menari dan

Saya melihat anda menangis

Saya melihat anda melihat ke atas dan

Menjerit mengapa

Oh sekarang sayang saya anda mendapat

Begitu banyak untuk memberi

Saya mendengar mereka bercakap dan

Awak akan hidup.

Oleh itu, pegang saya lebih dekat dan

Pegang saya ketat

Sedikit lebih dekat sehingga kita

Ke malam

Menyebabkan anda dan saya kita telah mendapat

Begitu banyak untuk memberi

Saya mendengar mereka bercakap dan

Kita akan hidup

Betul

Ia adalah baik-baik saja

— Lagu Terakhir, The Bobby Lees

Sokong Misi Kami

Kita Akan Hidup

Bagaimana jika saya katakan kepada anda ia baik-baik saja, kita baik-baik saja

Dan jika anda mengatakan anda memerlukan saya juga, saya akan bangun semua

malam, Ia baik-baik saja

Bayang-bayang hanya lepas 'til matahari terbit, ia baik-baik saja,

anda akan baik-baik saja

Kerana anda dilahirkan di bawah sinar matahari, di

cahaya matahari dan ia sangat terang

(Hey) Bolehkah anda merasakannya, bangun dengan

matahari pagi

Apa perasaan, kita hidup pada waktu pagi

matahari

Kadang-kadang semua yang anda perlukan adalah kegelapan untuk melihat

cahaya, kita akan melihat cahaya

Kami mendapat tinggi di bawah sinar matahari dan bulan

cahaya dan ia baik-baik saja

(Hey) Bolehkah anda merasakan ia bangun dengan pagi

matahari

Perasaan apa yang hidup dengan pagi

matahari (Ya)

Ah ah ah ah ah ah

Flower in the sun (Bunga di bawah matahari)

Ah ah ah ah ah ah

Flower in the sun (Bunga di bawah sinar matahari)

Ah ah ah ah ah ah ah (Ya ya ya ya)

Bunga di bawah sinar matahari (Bunga di bawah sinar matahari)

Ah ah ah ah ah ah (bersinar pada saya)

Flower in the sun (Datang datang datang datang

datang pada biarkan ia bersinar)

Ah ah ah ah ah ah ah (Ya, ya ya ya ya ya)

Bunga di bawah sinar matahari

Ah ah ah ah ah ah

Bunga di bawah sinar matahari

Ah ah ah ah ah ah (Whoa oh oh oh oh)

Bunga di bawah sinar matahari

—Bunga Lagu oleh New Sol

Sokong Misi Kami

Bangun dengan Matahari Pagi

daripada semua bunyi yang pernah saya dengarkematian adalah loudesti mengembara, hilang: puisi

Jadilah Selves Sebenar Kami

Ada ruang untuk kita semua memainkan peranan kita. Dan apa sahaja yang kita lakukan, bagaimanapun kita melakukannya, kita boleh melakukannya dengan 'tangan yang kuat' dan 'suara keras, 'dan kuat apa sahaja yang kita perlukan, dalam apa jua cara yang berfungsi untuk kita secara individu atau kolektif. Marilah kita menjadi diri autistik sebenar kita, kuat dan bangga, dan menunjukkan kepada dunia apa yang kita sebenarnya.

Tangan Loud: Orang Autistik, Bercakap (ms 125). Autistik diri advokasi rangkaian

Warna sebenar cantik

Seperti pelangi

Kerusi roda kuasa dengan payung pelangi

Dia adalah penderitaan kita

Dia adalah detoks kami

Dia belati kita dalam kegelapan

Dia adalah kekacauan

Dia adalah telanjang

Dia adalah budak lelaki yang ditanggung dalam hati saya

Semasa anda duduk di atas pagar saya akan terbakar di neraka

Orang autistik dan aneh berkongsi beberapa sejarah gelap - dan beberapa pelakon buruk. Bab 7 NeuroTribes, Fighting the Monster, berkongsi warisan Ole Ivar Lovaas, bapa berpintal Analisis Tingkah Laku Gunaan (ABA) dan terapi penukaran. Dia menerapkan teknik-tekniknya yang kasar dan menyeksa kepada anak-anak autistik dan “anak lelaki penakut” untuk menjadikan mereka “tidak dapat dibezakan dari rakan sebaya mereka”. Dia tidak begitu memperhatikan kemanusiaan mereka-mereka adalah projek kejuruteraan.

🌈🌈 Kepelbagaian Neurodiversiti dan Jantina: Anda Memukul Sangat Keras Dengan Semua Warna Yang Ada

Saya telah mengalami beberapa saat terbakar dalam hidup dan kerjaya saya. Menjadi sesuatu yang saya secara neurologi tidak meletihkan. Memakai topeng neurotypicality mengalirkan bateri saya dan mencairkan sudu saya. Untuk masa yang lama, selama beberapa dekad, saya tidak memahami sepenuhnya apa yang berlaku dengan saya. Saya tidak faham punca punca kitaran saya terbakar. Mencari komuniti Sebenarnya Autistik dalam talian membangunkan saya dengan konsep pembakaran autistik. Apabila saya mendapati penulisan komuniti dipetik di bawah, saya akhirnya memahami bahagian penting dalam diri saya. Melihat kembali hidup saya, saya mengenali masa-masa ketika mekanisme mengatasi telah berhenti bekerja dan runtuh. Saya mengenali fasa dan perubahan saya sebagai penyesuaian cecair berterusan.

Burnout Autistik: Kos Masking dan Lulus

Ahli-ahli pergerakan neurodiversiti mengamalkan kedudukan kepelbagaian yang merangkumi kaleidoskop identiti yang bersilang dengan kaleidoskop LGBTQIA+dengan mengenali ciri-ciri neurodivergent - termasuk tetapi tidak terhad kepada ADHD, Autisme, Dyscalculia, Disleksia, Dyspraxia, Synesthesia, Sindrom Tourette - sebagai variasi semula jadi kognisi, motivasi, dan corak tingkah laku dalam spesies manusia.Keindahan Kerjasama pada Skala Manusia: Corak abadi batasan manusia

Spektrum dan pelangi, pelangi berganda.

Ia adalah pelangi berganda sepanjang jalan.

Yosemitebear

“Queer,” dalam apa jua keadaan, tidak menunjuk kelas patologi atau penyimpangan yang sudah objektif; sebaliknya, ia menggambarkan cakrawala kemungkinan yang sejauh mana dan ruang lingkup heterogen pada prinsipnya tidak dapat dibatasi terlebih dahulu.Saint Foucault: Menuju Hagiografi Gay

Di sinilah matahari

Ia bersinar melalui anda

Pada semua orang

Anda datang dalam begitu panas

Anda memecahkan ais sehingga

Rasa begitu kuat

Saya perlu bersinar

Melalui semua hitam dan biru

Saya mendapatnya daripada anda

Ia sangat sukar dengan semua warna yang ada

Saya nak kenal awak

Saya mahu melihat bunyi

Anda seperti pelangi

Tetapi tidak sama walaupun

Saya perlu bersinar

Melalui semua hitam dan biru

Saya mendapatnya daripada anda

Ia sangat sukar dengan semua warna yang ada

Di sinilah matahari

Ia bersinar melalui anda

Pada semua orang

Ia sangat sukar dengan semua warna yang ada

Anda memukul begitu keras dengan semua warna yang ada

—Rainbow Shiner oleh Ex Hex

Dapatkan Off Pagar

Bantu Kami Menjadi Diri Sebenar Kami

Jadilah Baik, Jadilah Kuat, Jadilah Feisty, Jadilah Geseran, Berbeza, Bangga, Milik

Bulu AJ

Ini bukan sekadar cerita yang akan disukai oleh kanak-kanak kurang upaya; ia adalah kisah tentang apa yang mungkin apabila kita berjuang untuk diri kita sendiri dan satu sama lain. Ini adalah kisah tentang bagaimana ketabahan, kekuatan, kekuatan masyarakat, dan kesediaan untuk memperjuangkan perkara yang penting dapat memulakan revolusi.ROLLING WARRIOR: THE INCREDIBLE, KADANG-KADANG AWKWARD, KISAH BENAR SEORANG GADIS REBEL PADA RODA YANG MEMBANTU MENCETUSKAN REVOLUSI

Jadilah Baik, Kuat

Dalam masa demam yang membuatkan anda lemah

Akan mempunyai penuh pada diambil tol

Ia diambil dan ia diambil bentuknya

Dalam ilusi bahawa anda masih memegang

Tiada apa-apa

Tidak ada yang berubah dan semuanya terlalu biasa

Jadi kita curl dan bersembunyi dari semua yang ada di luar

Warna tertutup dan pintu terkunci

Memang benar, ia kuat, sukar dan itu semua yang saya tahu

Saya tidak boleh tahan lagi

Saya hanya mahu keluar sekarang

Saya telah menganggap saya akan telah pergi sekarang

Tetapi kapal itu telah melanda ribut

Dan perasaan kekalahan

Yang terletak di bawahnya masih hidup dan dalam perjalanannya

Saya musnah, lemah

Saya mempunyai apa-apa tetapi untuk bercakap tentang kebenaran seperti yang saya lihat patut

Saya tidak akan rugi, saya tidak mempunyai apa-apa untuk mendapat

Saya pada kehendak apa yang saya telah dikekalkan

Jadilah baik, kuat

Tangan ke langit dan menjerit

Di bahagian atas paru-paru anda 'til lantai jatuh

—Jadilah Baik oleh Off dengan Kepala mereka

Saya mempunyai tangan yang kuat. Saya mesti, kerana saya menggunakan tangan saya untuk berkomunikasi. Saya menaip apa yang saya mahu katakan. Tetapi itu bukan satu-satunya sebab mengapa saya mempunyai tangan yang kuat. Ini kerana saya akhirnya mengetahui bahawa saya tidak dapat dibungkam, saya tidak akan diam.Tangan Loud: Saya Bercakap Dengan Jari Saya

Jadilah Feisty

Saya mahu melihat kumpulan orang kurang upaya di seluruh dunia... jika anda tidak menghormati diri sendiri dan jika anda tidak menuntut apa yang anda percayai untuk diri sendiri, anda tidak akan mendapatkannya.

Judith Heumann

Satu lagi, satu lagi, satu lagi, satu lagi

Saya ada satu lagi lagu yang perlu saya nyanyikan

Ting-a-ling

Cincin kebebasan

Saya ada satu lagi lagu yang perlu saya nyanyikan

Lagu ringkas, jadi nyanyikan bersama

Satu lagi, satu lagi, satu lagi, satu lagi

Semua yang kita ada

Satu lagi kehidupan untuk hidup

Satu lagi cinta untuk diberikan

Satu lagi tebing untuk mendaki

Satu lagi

Ini adalah masa saya

—Satu Lagi oleh Jimmy Cliff

Jadilah Geseran

Kita wujud sebagai geseran. Kerja yang kita lakukan; ia sangat menyakitkan. Kami, Stimpunks

Pada “Lagu Fight Haiti”, Mingus berkata “Ia mempunyai semangat rakyat, jenis muzik rakyat yang selalu saya dengar. Solo saya di dalamnya ia adalah satu yang sangat tertumpu. Saya tidak boleh bermain dengan betul melainkan saya berfikir tentang prasangka dan penganiayaan, dan betapa tidak adilnya.

Ada kesedihan dan tangisan di dalamnya, tetapi juga tekad. Dan biasanya berakhir dengan perasaan saya 'Saya memberitahu mereka! Saya harap seseorang mendengar saya! '”.

Wiki - Lagu Pertarungan Haiti - Charles Mingus

Kami mempunyai protes ke peringkat, didorong oleh bahan api kemarahan kita yang benar. Kami mempunyai ucapan untuk dibuat, ditulis dari permintaan melonjak trauma individu dan kolektif kita, dan impian kegembiraan dan kebebasan dan cinta kita yang paling liar. Kami mempunyai naratif budaya untuk menulis semula kerana mereka benar-benar membenci kita dan mereka benar-benar akan membunuh kita, dan jika kita akan menulis semula naratif, maka tidak ada alasan untuk menahan diri dari penulisan semula kita yang paling radikal dan menantang. Kami mempunyai kanak-kanak autistik yang memerlukan kami untuk menyokong mereka sebagai arkitek pembebasan mereka sendiri terhadap sekolah dan doktor dan institusi dan polis dan pendakwa yang akan menghancurkan dan memusnahkan mereka.

Kita akan memerlukan kemarahan dan perayaan umum kita yang merangsang dan diri kita yang rumit, tidak sempurna, tidak kemas untuk jalan yang panjang dan sukar ini, kerana kita memerlukan kita semua, dan semua taktik dan strategi kita, untuk mengekalkan pergerakan dan akhirnya, untuk menang.

Autistic Hoya - Blog oleh Lydia X.Z. coklat: Pergerakan neurodiversiti memerlukan kasutnya, dan menumbuk.

Spike oleh Kyle Duce

Berbeza

Untuk menjadi tidak sempurna adalah sempurna untuk saya.

YUNGBLUD

Mendapat dipanggil makhluk asing untuk bein 'diri saya

Saya tidak mendapat kesabaran untuk menjadi orang lain

—berharap untuk belia yang diremehkan oleh yungblud

Saya hanya fleabag, tiada siapa yang mencintai saya

Hantar saya ke pemulihan, seseorang sentuh saya

Saya mahu menghidupkan kembali masa

Saya mahu memperbaiki cara saya direka

Merangkak di belakang mataku

Dan bunuh keadaan fikiran saya yang basi

Saya pudar dan pudar

Dan setiap kali saya cuba berubah, berubah

Saya berhenti

Kerana saya hanya fleabag, tiada siapa yang mencintai saya

Hantar saya ke pemulihan, seseorang sentuh saya

Saya bukan monyet anda

Saya bukan anak anjing anda

Saya hanya seorang fleabag, tiada siapa yang mencintai saya sama sekali

Saya menari 'bulat kebenaran

Saya akan menjadi budak ballerina untuk anda

Tidak kira apa yang saya lakukan

Anda memutar kata-kata saya dan keliru

Jadi saya pudar dan saya pudar

Dan setiap kali saya cuba berubah, berubah

Saya berhenti

Kerana saya hanya fleabag, tiada siapa yang mencintai saya

Hantar saya ke pemulihan, seseorang sentuh saya

Saya bukan monyet anda

Saya bukan anak anjing anda

Saya hanya seorang fleabag, tiada siapa yang mencintai saya sama sekali

—Fleabag oleh YUNGBLUD

Hork

“Kami menyebut diri kami Warriors and Weirdos.”

AURORA

Eagard

Kami memanggil diri kami Warriors and Weirdos.

Anjing Laut

“Apa yang membuat kita berbeza, membuat semua perbezaan di dunia.”

Ellarilla

Bangga

Saya mahu anda tahu bahawa saya melihat anda.

Saya berfikir tentang anda semua, dan saya bersama anda setiap hari.

Yungblud adalah tentang kita semua.

Ini mengenai generasi yang akan berkumpul untuk membuat perubahan positif di dunia ini.

Dan orang-orang yang cuba memegang ideologi lama yang akan menahan kita pasti akan gagal.

Kerana kita semua akan mengatasi mereka semua.

Jangan pernah malu untuk menjadi siapa anda.

Saya berjanji kepada anda kita menang, walaupun mereka tidak melihatnya lagi.

Jangan sekali-kali mengubah siapa anda.

Berbangga dengan siapa anda.

YUNGBLUD

Kepunyaan

Sebaik sahaja saya berkata, “Halo, ini betul-betul siapa saya”, saya dapati komuniti orang yang paling indah.

yungblud

Tetapi, adakah anda tahu apa?

Saya jumpa awak!

Saya cintakan awak.

Saya suka kamu semua di luar sana.

Dan ini adalah mengapa saya begitu bangga menjadi milik di sini.

Kerana keluarga ini adalah tentang menyebarkan cinta.

yungblud

Anda bersama kami.

Lihatlah orang di sekeliling anda.

Anda akhirnya tergolong di suatu tempat.

yungblud

Sokong Misi Kami

Bulu AJ