🏩 Küldetés

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Fizetünk

Fizetünk neurodivergens és fogyatékkal élő alkotóknak, és felerősítjük őket ügyfeleinknek és az egész társadalomnak.

Pénzügyi és kölcsönös segítséget kínálunk. Neurodivergens és fogyatékkal élő embereknek fizetünk a munkáért és az életért. Olyan költségeket fizetünk, mint a bérleti díjak és az orvosi számlák, valamint orvosi felszereléseket vagy egyéb szükségleteket vásárolunk. Tanácsadóként alkalmazzuk közösségünk tagjait. Az ügyfélszolgálatok hogyan éljük küldetésünket a neurodivergens és fogyatékkal élők foglalkoztatására, valamint hogyan gyűjtünk tőkét a támogatáshoz.

AJ gyapjú

AJ gyapjú

Létezünk

A neurodivergens és fogyatékkal élők közvetlen támogatására és kölcsönös segítségére létezünk.

A Stimpunks Alapítvány megkérdőjelezi a neurodivergens vagy fogyatékkal élő emberek megsegítésének tipikus megközelítését. Tudjuk, milyen az akadályokkal élni, és mit jelent az, ha nem illeszkedünk be, és saját közösségünket kell kovácsolnunk. A Stimpunks tudja, hogy a neurodivergens és fogyatékkal élő embereknek emberi szükségleteik vannak. Humánus megközelítést kínálunk közösségünk boldogulásának elősegítésére.

Hisszük

Úgy gondoljuk, hogy az egyéneknek nyújtott közvetlen támogatás a leghatékonyabb megközelítés azoknak az akadályoknak és kihívásoknak a enyhítésére, amelyek megakadályozzák a neurodivergens és fogyatékkal élők virágzását neurotípusos és képességű környezetben.

A legtöbb alapítványtól eltérően, közvetlenül támogatjuk a szervezeteket és az egyéneket, maximalizálva hatásunkat a neurodivergens és fogyatékkal élők életére és közösségeire.

AJ gyapjú

AJ gyapjú

Létrehozunk

Anti-ableist teret hozunk létre a szenvedély-alapúak számára, emberközpontú tanulás, amely kompatibilis a neurodiverzitással és a fogyatékosság társadalmi modelljével.

A közösségünk számára tervezett tanulási teret hozunk létre. Teret teremtünk azok számára, akiket leginkább rosszul szolgálnak az „üres pedagógia, behaviorizmus, és a méltányosság elutasítása”. Útvonalakat teremtünk a méltányosság és a hozzáférés felé tanulóink számára, hogy együttműködhessenek az elosztott területeken, többéves, interdiszciplináris csapatok neurodiverzitású kreatívokkal, akik olyan munkát végeznek, amely hatással van a közösségre.

Mi szolgálunk

Szeretett embereinket szolgáljuk, hogy tovább élhessük a támadást.

AJ gyapjú

Az életben maradás sok munka egy fogyatékkal élő személy számára egy képes társadalomban... Fogyatékosság láthatósága: Első személyes történetek a 21. századból

és amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href=” Alive Laura Jane Grace és amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;

Kérlek, maradj életben

Kérlek, maradj életben

Kérlek, maradj életben

Kérlek éld túl

Kérlek éld túl

— Régi barát (Maradj életben)

A Stimpunks Alapítványon keresztül, mi:

Pénzügyi és kölcsönös segítségnyújtást kínál;

Alkalmazza közösségünk tagjait tanácsadóként;

Biztosítson egy tanulási teret a közösségünk számára; és

Támogassa közösségünk nyílt kutatási erőfeszítéseit.

Minden negyedik USA-ban. a felnőttek fogyatékossággal élnek. Közösségünk azonban csak az amerikai támogatások 2% -át kapja meg, és csak 19% -unk dolgozik. Nem hagyhatjuk, hogy ez legyen az igazság. Meg kell vitatnunk a normát, és meg kell változtatnunk az elbeszélést neurodivergens vagy fogyatékkal élő emberek körül.

Tovább Livin”

Szeretnénk tiszteletben tartani az összes neurodivergens és fogyatékkal élő emberek, akik túlélik a gondozási rendszer, valhogy.És mindazok, akik nem élték túl ezt a támadást.

Legyünk a valódi önmagunk

Legyünk valódi énünk, hangos és büszke, és mutasd meg a világnak, hogy mi is vagyunk valójában.

Légy jó, Légy hangos

Ez nem csak egy történet, amelyet a fogyatékkal élő gyermekek imádni fognak; ez egy történet arról, hogy mi lehetséges, ha harcolunk magunkért és egymásért. Ez egy történet arról, hogy a kitartás, erő, a közösség ereje, és a hajlandóság harcolni a fontos dolgokért forradalmat indíthat.

Fogyatékosság igazságszolgáltatás (és maga a fogyatékosság) megvan a lehetősége, hogy alapvetően átalakítani mindent gondolunk az életminőség, a cél, a munka, a kapcsolatok, hovatartozás.Fogyatékosság LÁTHATÓSÁG: ELSŐ SZEMÉLYI TÖRTÉNETEK A

Neurodiverzitás és fogyatékossággal kapcsolatos igazságszolgáltatás, együtt, valóban annak ünnepei, hogy kik vagyunk és hogyan létezünk a világon. A megélt tapasztalatokban gyökerező mozgalmak is, amelyek arra kérnek bennünket, hogy megértsük és foglalkozzunk a testünkkel és az agyunkkal kapcsolatos sokféle módon, a saját elménkben és a társadalmi kontextusban.Autista Hoya — Lydia X. Z. Brown blogja: A neurodiverzitás mozgalmainak le kell vennie a cipőjét, és ököllel kell állnia.

TartalomjegyzékKeep on Livin 'Be Our Real SelvesLégy jó, légy hangos, légy feisty, légy súrlódás, légy más, légy büszke, tartozásSzervezzük életünket a szeretet és gondozás körében.MissionCreedCovenantPhilosophyInterdependenceSzervezzük életünket a szeretet és a gondozás körében.MisszióCreedCovenant

Tovább Livin”

AJ gyapjú

Szeretett embereinket szolgáljuk, hogy tovább élhessük a támadást.

Szeretném tisztelni az autisták, akik túlélik a gondozási rendszer valahow.Mindazok, akik túlélik az extrém „terápia” .Mindazok, akik térdre, olvasás pokoli leírások szeretteik.És mindazok, akik nem élték túl ezt a támadást.Ann Memmott PGC 🌈 a Twitteren

Nézz fel az égre, az égre, az égre

Vedd vissza a sajátodat ma este

Többet fogsz találni, mint látod

Itt az idő, most, készülj fel!

Ez a te időd, ez az életed és

Ez a te időd, ez az életed és

Ez a te időd, ez az életed és

Ez a te időd, ez az életed és

You gotta keep on (Tartsd a livin!)

Gotta keep on (Tartsa a livin!)

You gotta keep on (Tartsd a livin!)

Gotta keep on (Tartsa a livin!)

You gotta keep on (Tartsd a livin!)

Gotta keep on (Tartsa a livin!)

You gotta keep on (Tartsd a livin!)

Gotta keep on (Tartsa a livin!)

— Tartsd tovább Livin”

Támogatja küldetésünket

Kérjen segítséget a támadás ellen

A biztonságos hely a pihenésre és újjáépítésre a stressz pillanatai között elengedhetetlen az autonóm idegrendszer egyensúlyához. A vagus ideg és a krónikus betegség - TRAUMA GEEK

Viselje ki (Ahogy egy hároméves tenné)

Melt it down (Te lesz, hogy végül egyébként)

A tűzoltók a kanyar körül jönnek

Élsz, tanulsz

Szeretsz, tanulsz

Sírsz, tanulsz

Ha veszítesz, tanulsz

Vérzel, tanulsz

Sikítasz, tanulsz

Gyászolsz, tanulsz

Megfulladsz, tanulsz

Nevetsz, tanulsz

Te választasz, tanulsz

Imádkozol, tanulsz

Kérdezed, tanulsz

Élsz, tanulsz

— Megtanulod

Támogatja küldetésünket

Hívja a tűzoltóautókat

Sürgősen el kell juttatnunk közösségeinkhez azt a korlátlan képességet, hogy szeressük, szolgáljunk és alkossunk egymás mellett.A következő amerikai forradalom:Fenntartható aktivizmus a huszonegyedik században.

Merülj be, ne borulj át

Ne ígérd meg a tüdejét a harcoknak

Éhező, alig ismerte Mozartot

Nem tudod, hogy sosem volt igaza.

Krátereket látott a fejében.

Régen drága és olcsó volt.

De senki sem hitt neki

Amikor azt mondta, elvesztette erejét

Olyan fantáziák mozognak, amelyek hullámosak

Ezen képek körül, és ragaszkodnak

A fogalom néhány végtelenül szelíd

Végtelenül szenvedő dolog

A zombi szemek ígéretesek

A görbe fogak édesek

Ne hagyj itt gravitációt

Ne hagyj itt gravitációt

Krátereket látott a fejében.

Régen drága és olcsó volt.

De senki sem hitt neki

Amikor azt mondta, elvesztette erejét

Mindig hittem neki.

Amikor azt mondta, hogy nem találja a lábát

Mindig hittem neki.

Amikor azt mondta, nem érzem teljesnek

Mindig hittem

Mindig hittem

lélegezni

lélegezni

Mindig hittem neki.

'amíg vissza nem ért a ritmusunkhoz

- Ne hagyj Gravitációt, Korcsolyázás Polly

Támogatja küldetésünket

Térjen vissza a mi ütemünkhöz

Kimutatták, hogy a társak által vezetett meleg vonalak - akik mentális egészségi tapasztalattal rendelkeznek - csökkentik a magányt és a résztvevők mentálhigiénés válságszolgáltatásainak igénybevételét. Ezenkívül számos tanulmány áttekintése azt találta, hogy a kortárs támogatás digitális formái javítják a súlyos mentális betegségben szenvedők életét azáltal, hogy „javítják a résztvevők működését, csökkentik a tüneteket és javítják a program kihasználtságát”.

Nézem, ahogy táncolsz és

Nézem, ahogy sírsz

Nézem, ahogy felnézel és

Sikíts ki miért

Ó, kedvesem, neked van

Annyi adni

Hallottam őket beszélni, és

Élni fogsz

Tehát tarts közelebb és

Ölelj szorosan

Egy kicsit közelebb, amíg

Az éjszakába

Mert neked és nekem megvan

Annyi adni

Hallottam őket beszélni, és

Élni fogunk.

Így van.

Rendben van.

— Utolsó dal, A Bobby Lees

Támogatja küldetésünket

Élni fogunk

Mi van, ha azt mondom, rendben van, rendben vagyunk.

És ha azt mondod, hogy neked is szükséged van rám, mindnyájan fent leszek

Éjszaka, minden rendben

Az árnyékok csak napkeltéig tartanak.

minden rendben lesz

Mert a napfényben születtél,

napfény és nagyon fényes

Érzed, hogy felébredsz a

reggeli nap

Milyen érzés, reggel élünk

nap

Néha csak a sötétségre van szükséged, hogy lássd

a fény, meglátjuk a fényt

Magasra kerülünk a napsütésben és a holdban

fény és rendben van

Érzed, ahogy reggel felébred

nap

Milyen érzés élt a reggelen

nap (Igen)

Ah ah ah ah ah ah

Flower in the sun (Virág a nap)

Ah ah ah ah ah ah

Flower in the sun (A nap virág)

Ah ah ah ah ah ah ah ah (Igen igen igen igen)

Flower in the sun (Virág a napsütésben)

Ah ah ah ah ah ah ah (ragyogj rám)

Flower in the sun (Gyere gyere gyere

gyere, hagyd, hogy ragyogjon)

Ah ah ah ah ah ah ah ah (Igen igen igen igen igen)

Virág a napon

Ah ah ah ah ah ah

Virág a napon

Ah ah ah ah ah ah ah ah (Hohó ó ó ó)

Virág a napon

—Új Sol virágdala

Támogatja küldetésünket

Ébredj a reggeli napsütéssel

az összes hang, amit valaha hallotthalál a loudesti vándorolt, elveszett: versek

Légy a mi igazi énünk

Mindannyiunknak van hely, hogy eljátsszuk a részünket. És bármit is csinálunk, akárhogy is csináljuk, megtehetjük „hangos kézzel” és „hangos hangokkal”, és bármi másra, amire szükségünk van, bármilyen módon, ami egyénileg vagy együttesen működik számunkra. Legyünk valódi autista énünk, hangos és büszke, és mutasd meg a világnak, hogy mi is vagyunk valójában.

Hangos kezek: Autista emberek, Beszéd (125. o.). Autista önérdekképviseleti hálózat

Az igazi színek gyönyörűek

Mint egy szivárvány

Teljesítmény kerekesszék szivárvány esernyő

Ő a mi rosszemberünk

Ő a méregtelenítésünk

Ő a mi tőrünk a sötétben

Ő a csomó rendetlenség

Ő a levetkőzött

Ő az a fiú, akit a szívemben hordok

Amíg te a kerítésen ülsz, a pokolban fogok égni.

Az autista és furcsa emberek sötét történelemmel rendelkeznek - és néhány rossz szereplővel. A NeuroTribes 7. fejezete, Harc a szörnyeteggel, megosztja Ole Ivar Lovaas örökségét, az Applied Behavior Analysis csavart atyja (ABA) és a konverziós terápia. Alkalmazta bántalmazóját, kínzó technikák az autista gyerekeknek és a „lányos fiúknak”, hogy „megkülönböztethetetlenek legyenek társaiktól”. Kevéssé vette figyelembe emberiségüket - mérnöki projektek voltak.

🌈🌈 Neurodiverzitás és nem: Olyan keményen üt az összes színnel, amely létezik

Életemben és karrieremben több kiégés pillanatot tapasztaltam. Kimerítő lenni valami, ami neurológiailag nem vagyok. A neurotípusosság maszkjának viselése lemeríti az elemeket és megolvasztja a kanalakat. Hosszú ideje, évtizedek óta, Nem értettem teljesen, mi folyik velem. Nem értettem a kiégési ciklusaim kiváltó okait. A valóban autista közösség online megtalálása felébresztett az autista kiégés fogalmára. Amikor megtaláltam az alábbiakban részletezett közösségi írást, Végül megértettem magam egy fontos részét. Visszatekintve az életemre, Felismertem azokat az időszakokat, amikor a megküzdési mechanizmusok leálltak és összeomlottak. Fázisaimat és változásaimat folyamatos folyadék-adaptációként ismertem fel.

Autista kiégés: A maszkolás és az átadás költsége

A neurodiverzitás mozgalom tagjai a sokféleség álláspontját képviselik, amely magában foglalja az identitások kaleidoszkópját, amely keresztezi az LMBTQIA+kaleidoszkópot azáltal, hogy felismerik a neurodivergens tulajdonságokat - ideértve, de nem kizárólag, az ADHD-t, Autizmus, Dyskalkulia, Diszlexia, Dyspraxia, Synesthesia, Tourette-szindróma - mint a megismerés, a motivációk és a viselkedési minták természetes variációi az emberi fajon belül.Az együttműködés szépsége az emberi léptékben: Az emberi korlátok időtlen mintái

Spektrumok és szivárványok, dupla szivárványok.

Ez egy dupla szivárvány egészen.

Yosemitebear

A „Queer” mindenesetre nem jelöli meg a már tárgyiasított patológiák vagy perverziók osztályát; inkább a lehetőségek horizontját írja le, amelynek pontos kiterjedését és heterogén hatókörét elvileg nem lehet előre meghatározni. Saint Foucault: A meleg hagiográfia felé

Itt jön a nap

Ragyog rajtad keresztül.

Mindenkinek

Olyan melegen jöttél be

Feltörted a jeget.

Olyan erős érzés

Ragyognom kell

Az összes fekete és kék

Tőlem szereztem.

Olyan keményen üt az összes színnel, ami létezik

Meg akarlak ismerni

Látni akarom a hangot

Olyan vagy, mint egy szivárvány

De nem ugyanaz

Ragyognom kell

Az összes fekete és kék

Tőlem szereztem.

Olyan keményen üt az összes színnel, ami létezik

Itt jön a nap

Ragyog rajtad keresztül.

Mindenkinek

Olyan keményen üt az összes színnel, ami létezik

Olyan keményen ütöttél az összes színnel, ami létezik

—Rainbow Shiner, Ex Hex

Szálljon le a kerítésről

Segítsen nekünk lenni a valódi önmagunk

Légy jó, Légy hangos, Légy feisty, Légy súrlódás, Másnak lenni, Büszkének lenni, Tartozik

AJ gyapjú

Ez nem csak egy történet, amelyet a fogyatékkal élő gyermekek imádni fognak; ez egy történet arról, hogy mi lehetséges, ha harcolunk magunkért és egymásért. Ez egy történet arról, hogy a kitartás, az erő, a közösség ereje és a harcra való hajlandóság forradalmat indíthat el.Gördülő harcos: A hihetetlen, néha kínos, igaz történet egy lázadó lány a kerekek, akik segítettek szikra egy forradalom

Légy jó, Légy hangos

Idővel a láz, ami gyengének tartott

Teljes lesz az útdíj

Elvitték, és felvette az alakját

Abban az illúzióban, amelyet még mindig tartasz

Semmi sincs rendben.

Semmi sem változott, és túl ismerős

Tehát összegömbölyödünk és elrejtőzünk mindaztól, ami kívül van

Zárt árnyalatok és zárt ajtók

Igaz, hangos, nehéz, és ez minden, amit tudok

Nem bírom tovább

Csak ki akarok szállni, most rögtön.

Azt hittem, mostanra már nem leszek itt.

De a hajó átvészelte a vihart

És a vereség érzése

Ami alatta fekszik, még mindig él és folyamatban van

Elpusztultam, gyenge.

Nincs más, mint hogy az igazságról beszéljek, ahogy jónak látom

Nincs vesztenivalóm, nincs mit nyernem

Én vagyok a szeszély, amit megtartottam

Légy jó, légy hangos

Kezeket fel az égre, és kiabálni

A tüdő tetején, amíg a padló ki nem esik

—Légy jó a fejükkel

Hangos kezeim vannak. Muszáj, mivel a kezemmel kommunikálok. Gépelem, amit mondani akarok. De nem ez az egyetlen oka annak, hogy hangos a kezem. Ez azért van, mert végre megtudtam, hogy nem lehet elhallgattatni, nem fogok elhallgattatni.Hangos kezek: Ujjaimmal beszélek

Légy Feisty

Látni akarok egy heves fogyatékkal élő csoportot szerte a világon... ha nem tiszteled magad, és ha nem követeled meg, amiben hiszel magadnak, akkor nem fogod megkapni.

Judit Heumann

Még egy, még egy, még egy, még egy

Van még egy dalom, amit el kell énekelnem.

Ting-a-Ling

Szabadság gyűrű

Van még egy dalom, amit el kell énekelnem.

Egyszerű dal, így énekelni

Még egy, még egy, még egy, még egy

Minden, amit kaptunk

Még egy életet élni

Még egy szeretetet adni

Még egy szikla mászni

Még egy

Eljött az én időm.

—Még egy Jimmy Cliff

Legyen súrlódás

Súrlódásként létezünk. A munka, amit csinálunk; vadul fájdalmas. Mi, Stimpunks

A „Haiti Fight Song” -on, Mingus azt mondta: „Népi szelleme van, az a fajta népzene, amelyet egyébként mindig hallottam. A szólóm benne mélyen koncentrált. Nem tudom jól játszani, hacsak nem az előítéletekre és az üldöztetésre gondolok, és mennyire igazságtalan.

Szomorúság és sírás van benne, hanem elszántság is. És általában azzal az érzésemmel ér véget, hogy „mondtam nekik! Remélem, valaki meghallott!”.

Wiki - Haiti harci dal - Charles Mingus

Tiltakozásokat kell színpadra állnunk, igaz haragunk üzemanyaga vezérli. Beszédeket kell tartanunk, egyéni és kollektív traumánk szárnyaló kérelmeiből írva, és legvadabb álmaink az örömről, a szabadságról és a szeretetről. Kulturális narratívákat kell átírnunk, mert valóban utálnak minket, és valóban meg fognak ölni minket, és ha át akarjuk írni az elbeszéléseket, akkor nincs okunk visszatartani magunkat a legradikálisabb és legdacosabb újraírásainktól. Autista gyermekeink vannak, akiknek szükségük van ránk, hogy támogassuk őket saját felszabadulásuk építészeként az iskolák, klinikusok és intézmények, valamint a rendőrség és az ügyészek ellen, akik összetörnék és megsemmisítenék őket.

Szükségünk lesz a haragunkra és a nyilvános ünnepségekre, a fojtogatásra és a bonyolult, tökéletlen, rendetlen énünkre ezen a hosszú és kemény úton, mert mindannyiunkra szükségünk van, és minden taktikánkra és stratégiánkra, hogy egy mozgalmat folytassunk és végső soron nyerjünk.

Autista Hoya - Lydia X blogja Z. barna: A neurodiverzitás mozgalmainak le kell vennie a cipőjét, és ököllel felfelé.

Tüske Kyle Duce

Legyen más

Tökéletlennek lenni tökéletes számomra.

YUNGBLUD

Földönkívülinek hívtak, mert önmagam vagyok

Nincs türelmem, hogy valaki más legyek.

—remény az alulértékelt fiatalok számára yungblud

Csak egy bolhatáska vagyok, senki sem szeret engem

Küldj rehabra, valaki hozzám érjen

Vissza akarom fordítani az időt

Meg akarom javítani a tervezésimet.

Mászni a szemem mögött

És öld meg az elavult lelkiállapotomat

Elhalványulok és elhalványulok

És minden alkalommal, amikor megpróbálok változni, változtatni

Megállok

Mert én csak egy bolhapiac vagyok, senki sem szeret.

Küldj rehabra, valaki hozzám érjen

Nem vagyok a majom

Nem vagyok a kiskutyád.

Csak egy bolhatáska vagyok, senki sem szeret engem.

Táncolok az igazság körül

Balerina fiú leszek neked

Nem számít, mit teszek

Megcsavarod a szavaimat és összezavarod

Szóval elhalványulok és elhalványulok

És minden alkalommal, amikor megpróbálok változni, változtatni

Megállok

Mert én csak egy bolhapiac vagyok, senki sem szeret.

Küldj rehabra, valaki hozzám érjen

Nem vagyok a majom

Nem vagyok a kiskutyád.

Csak egy bolhatáska vagyok, senki sem szeret engem.

—Fleabag készítette: YUNGBLUD

Hork

„Harcosoknak és furcsaságoknak hívjuk magunkat.”

AURORA

Eagard

Harcosoknak és furcsaságoknak hívjuk magunkat.

Tengeri kutya

„Ami különbözővé tesz minket, mindent megváltoztat a világon.”

Ellarilla

Légy büszke

Szeretném, ha tudnád, hogy látlak.

Mindnyájatokra gondolok, és veletek vagyok minden egyes nap.

Yungblud mindannyiunkról szól.

Egy olyan generációról van szó, amely összefog, hogy pozitív változásokat hajtson létre ebben a világban.

És azok az emberek, akik megpróbálnak ragaszkodni egy régi ideológiához, amely visszatart minket, elkerülhetetlenül kudarcot vallanak.

Mert mindannyian kinövjük őket.

Soha ne szégyelld magad az lenni, aki vagy.

Ígérem, nyerünk, még ha nem is látják.

Soha ne változtass azon, aki vagy.

Légy büszke arra, aki vagy.

YUNGBLUD

Tartozik

Amint azt mondtam: „Helló, pontosan ez vagyok”, megtaláltam az emberek legszebb közösségét.

yungblud

De tudod mit?

Megtalállak!

Szeretlek.

Szeretlek titeket odakint.

És ezért vagyok olyan büszke, hogy ide tartozom.

Mert ez a család a szeretet terjesztéséről szól.

yungblud

Velünk vagy.

Nézd meg a körülötted lévő embereket.

Végre valahová tartozol.

yungblud

Támogatja küldetésünket

AJ gyapjú

Navigating Stimpunks

Need financial aid to pay for bills or medical equipment? Visit our guide to requesting aid.

 

Need funds for your art, advocacy, or research? Visit our guide to requesting creator grants.

 

Want to volunteer? Visit our guide to volunteering.

 

Need a table of contents and a guide to our information rich website? Visit our map.