🌈♿️ Vzajemna pomoč in učenje, osredotočeno na človeka, za nevrodivergentne in invalide

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Stimpunks ustvarjajo in za nevrodivergentne in invalide. Nudimo vzajemno pomoč, priložnosti za učenje, raziskave, osredotočene na človeka in življenjske plače za našo skupnost. Predvidevamo kompetenco in verjamemo v samodoločanje. Mi, Stimpunks

👏🧷⏰ Stimpunks v minuti (ali manj)

Stimpunks Foundation izziva tipičen pristop k pomoči ljudem, ki so nevrodivergentni ali invalidi. Vemo, kako je živeti z ovirami in kaj pomeni, da se ne prilegamo in moramo oblikovati lastno skupnost. Stimpunks ve, da imajo nevrodivergentni in invalidi človeške potrebe. Ponujamo humano pristop, ki pomaga naši skupnosti uspevati.

Skozi Stimpunks Fundacijo, smo:

Ponudba finančne in medsebojne pomoči;

Najemite člane naše skupnosti kot svetovalce;

Zagotoviti učni prostor, zasnovan za našo skupnost; in

Podpirajte odprta raziskovalna prizadevanja naše skupnosti.

Eden od štirih odraslih ZDA ima invalidnost. Vendar naša skupnost prejme le 2% ameriških sredstev za nepovratna sredstva in le 19% nas je zaposlenih. Ne moremo pustiti, da je to resnica. Moramo izpodbijati normo in spremeniti pripoved okoli ljudi, ki so nevrodivergentni ali invalidi.

Stimpunks Fundacija si prizadeva narediti prav to z našimi štirimi stebri.

⛑📚 Naši stebri 🗂🧰

Stimpunks Foundation sponzorira in zaposluje nevrodivergentne in invalide ustvarjalce ter krepi njihovo delo za naše stranke in po vsej družbi. Obstajamo za neposredno podporo in medsebojno pomoč nevrodivergentnih in invalidnih oseb.

Vzajemno pomoč ustvarjalcem dopolnjujemo z učnimi prostori za ustvarjalce. Stimpunks Fundacija služi nevrodivergentne in invalidne osebe, ki jih javne in zasebne šole nezasluženo Preko pravičnosti, dostopa, empatije in vključenosti gradimo prostor za učenje skupnosti, ki spoštuje vse vrste telesnih misli.

Prizadevamo si za učenje, ki temelji na strasti, osredotočeno na človeka, združljivo z nevroraznolikostjo in socialnim modelom invalidnosti. Ustvarjamo poti do pravičnosti in dostopa za naše učence. Ustvarjamo Cavendish prostor medsebojnega predaha in skupne gradnje niš, kjer lahko najdemo olajšanje intenzivnega sveta, zasnovanega proti nam.

Naša raziskovalna pobuda se osredotoča na sladko točko digitalne sociologije, študij nevroraznolikosti, študij invalidnosti in sinkretizma na prostem. Z obnavljanjem humanističnih ved želimo izboljšati znanstvene izkušnje za invalide in nevrodivergentne. Želimo, da bi glas v empirične konstrukte in prevesti glas v akademsko razumevanje.

Vini avtorja Adriel Jeremiah Art

Podjetjem in organizacijam pomagamo tudi povečati svoje znanje in prakso raznolikosti, pravičnosti in vključenosti (DEI) z analizo praks podjetij in vodje trenerjev, da bi razstavili ableism v svojih prostorih. Glede na Harvard Business Review, »Obstaja več kot milijarda ljudi po vsem svetu - približno 15% prebivalstva - živi z invalidnostjo. Kot delavci lahko olajšajo pomanjkanje talentov in prispevajo k organizacijski raznolikosti, ki spodbuja boljše odločanje in inovacije.« Nevroraznolikosti prijazne oblike sodelovanja imajo potencial za preoblikovanje patološko konkurenčnih in strupenih skupin in kultur v visoko sodelovalne ekipe in večje kulturne enote, ki skupaj delujejo lažje in z večjim uspehom.

Naše dodatne storitve vključujejo digitalne in fizične revizije dostopnosti, branje občutljivosti in druge ponudbe, ki se osredotočajo na povečanje DEI na delovnem mestu. Storitve za stranke so, kako živimo naše poslanstvo, da zaposlujemo nevrodivergentne in invalide ter kako zbiramo kapital za dodeljevanje nepovratnih sredstev.

in Sicut Iris Adriel Jeremiah Art

Spoštovanje zaradi učenja z arzenalom stalnih stebrov

Piercing skozi površino umetnih storitev

Življenje zavezuje Swamburger

»Stimpunks je bistven vir za vzgojitelje.« Ira Socol, soavtorica brezčasnega učenja

»Brezčasno učenje« je pomemben del našega potovanja na Stimpunksu. Pomagal nam je razviti naše pojme o učilnici UX, teoriji orodnih pasov, jamah, ognjih in zalivanju lukenj in še več.

Stimpunks je nežno odpravljanje napak society.The dobrodelne varuje, pomaga in tolaži posameznike, medtem ko opozarja na pomanjkljivosti knjižnice ravni v nekaterih konceptov, ki na koncu škoduje teh individuals.This pomoč je globoko čudovito, moralno in funkcionalno skladna z veliko potrebo, in kot res kot čisti krog v svojem vzročno-posledični oblik.AJ Volna

AJ volna

Najlepša hvala @stimpunks, ker ste podprli in verjeli vame in moje umetnine.

V redu je biti ti. V redu je biti drugačen. V redu je imeti invalidnost. Nikoli ne obupajte sebi.

Jasmine Slater au Canada

Če vas zanima zame, preberite, kaj govori @stimpunks.

Liana McCrea au Canada

Ogromna hvala @stimpunks za ta generator, tako da če izgubimo moč, lahko koncentrator kisika še vedno deluje! Ne morem se vam dovolj zahvaliti!

Karrie Higgins au Canada

Crowdfund Jasmin

Crowdfund Liana au Canada

Crowdfund Karrie au Canada

»class="wp-image-376"/ Črna mati in hči, ki se držita za roke in nosijo bleščeče krone in kroglične oblekeUmetnik: Jasmine Slater

Naši štirje stebri počivajo na štirih stebrih ADA.

Enake možnosti

Neodvisno življenje

Polna udeležba

Ekonomska samozadostnost

Leta 1990 je ADA, ki danes ostaja temelj invalidskega prava o državljanskih pravicah v Združenih državah Amerike, določila štiri cilje za invalidne Američane: enake možnosti, samostojno življenje, polno udeležbo in ekonomsko samozadostnost.Ekonomska pravičnost je invalidsko pravosodje

Tukaj je miselni zemljevid naših stebrov in filozofije.

Stimpunks-Stebri-7Prenos

☂️ Naš dežnik: Ste Stimppunk?

Invalidnost in nevrodivergenca sta široka dežnika, ki vključujejo veliko ljudi, morda vas. Nevrodivergentni dežnik vključuje raznolikost inherentnih in pridobljenih razlik in koničastih profilov. Mnogi nevrodivergentni ljudje ne vedo, da so nevrodivergentni. Z našo spletno stranjo in dosegom pomagamo ljudem stopiti v stik s svojimi nevrodivergentnimi in invalidnimi identitetami. Spoštujemo in spodbujamo samodiagnozo in diagnozo skupnosti. #SelfDxIsValid, in naša spletna stran vam lahko pomaga razumeti vaše načine bivanja.

Če se sprašujete, ali ste Autistic, preživeti čas med avtističnih ljudi, online in offline. Če opazite, da se s temi ljudmi povezujete veliko bolje kot z drugimi, če se zaradi njih počutite varne in če vas razumejo, ste prišli.

Komunalna opredelitev avtističnih načinov bivanja

Zahteva diagnoze je bila v nasprotju s trans osvoboditvijo in sprejemom. Enako velja za avtizem.

Self diagnoza ni samo »veljavna« - je osvobodilna. Ko sami definiramo svojo skupnost in si pravico do samoopredelitve odstranimo nazaj iz sistemov, ki so nas naslikali kot nenormalne in bolne, smo močni in svobodni.

Čeprav se naša neposredna pomoč osredotoča na nevrodivergentne in invalide, je lahko vsakdo Stimupunk. Vsi nevrotipi dobrodošli. Vse sposobnosti so dobrodošle. Vsi bodyminds dobrodošli. Zavezniki dobrodošli!

Čas je, da proslavimo našo soodvisnost!

Pojem invalidnosti v naši družbi poudarja bizarno pojmovanje »neodvisnosti« .Čas je, da proslavimo našo soodvisnost! Sodelovanje nam omogoča, da ustvarimo resnično varne prostore za avtistične in sicer nevrodivergentne ljudi. Mit o neodvisnosti: Kako socialni model invalidnosti razkriva dvojne standarde družbe« Nevroklastično

Da bi se soočili z izzivi prihodnosti, bomo potrebovali sposobnosti reševanja problemov različnih vrst umov, ki delajo skupaj.

Najboljše knjige o avtizmu, ki jih priporoča Steve Silberman

»Kar nas razlikuje, naredi vse razlike v svetu.« —Randimals

Pluralizem je naša resničnost.

Vir slike: MetaArXiv Preprints | Premostitev nevroraznolikosti in odprte štipendije: Kako lahko skupne vrednote vodijo najboljše prakse za raziskovalno celovitost, socialno pravičnost in načelno izobraževanje; Licenca: CC-by Attribution 4.0 International

Umetnik: AJ Wool

Nameraval sem zastopati ND, kot sem ga naredil. Želel sem, da so barve osvetlitev večjega zapletenega celega kristala. Želel sem narediti nekaj lepega in podrobnega z barvami, ki predstavljajo sebe, in vi in vsi ljudje, ki bi želeli biti tisti barvni odseki. Čeprav so homogeni črni odseki večina, niso celotno telo. Celoten bodymind vključuje nas, z našimi ranami, našimi pomanjkljivostmi in našimi včasih neznačilnimi koničastimi profili.Aj Volna

Ali veste, zakaj imamo sončnice?

Ali veste, zakaj imamo sončnice?

Ali veste, zakaj imamo sončnice? Ne zato, ker je trpel Vincent van Gogh. To je zato, ker je Vincent van Gogh imel brata, ki ga je ljubil. Skozi vse bolečine je imel privez, povezavo s svetom. In to je v središču zgodbe, ki jo potrebujemo. Povezava. Hannah Gadsby: Nanette

Sončnice (F453)

Sončnice (F454)

Sončnice (F459)

Ne glede na to, ali je nevrodivergent, invalid ali zaveznik, biti Stimppunk pomeni preoblikovanje.

Sredimo robove v službi za vse bodyminds.

Pridružite se nam!

Darovati

Zahtevajte pomoč

Prostovoljec

Spoznajte našo ekipo

Povežite se

Preoblikovanje

Prosi za pomoč je čudovit način za izgradnjo skupnosti in sodelovanje v smiselnem sodelovanju. Če prosite za pomoč, dvignete tudi druge, ki se želijo prikazati za vas.SAMO OPOMNIK, KI JE VPISANJE ZA POMOČ PRISPEV

🧠🖼 Preoblikovamo

Kredit za sliko: Adriel Wool

Izzovite normo in spremenite pripoved z remiranjem.

Preoblikovanje teh stanj, da so bile pomanjkljivosti ali patologije označene kot človeške razlike.Normal Sucks: Avtor Jonathan Mooney o tem, kako šole ne uspejo otroci z učnimi razlikami

Vsebinska opomba: Naša spletna stran vključuje glasbo, besedila, pisanje in umetnost, ki obravnavajo ableizem, evgeniko, izključenost, duševno zdravje, depresijo, disforijo, biheviorizem, zlorabo, kronično bolečino in smrt. V citiranih gradivih je nekaj prisežnih besed.

Vključen je tudi izliv nevrodivergentne in invalidne perspektive, kulture in veselja.

Pripravljen, Punk? Rock naprej!

Hej punco

Imam predlog, gre nekaj takega

Drznite si narediti, kar hočeš

Drznite si biti tisti, ki boš

Drznite si jokati na glas

»Postaneš tako čustven, dojenček«

Dvojno drznico, dvojno drznico

Dvojno Dare Ya Bikini Kill

Rock N 'Roller Kyle Duce

Na odru imamo proteste, ki jih poganja gorivo naše pravične jeze. Imamo govore, napisane iz naraščajočih tožb naše individualne in kolektivne travme ter naših najbolj divjih sanj o veselju, svobodi in ljubezni. Imamo kulturne pripovedi, ki jih je treba prepisati, ker nas resnično sovražijo in nas bodo resnično ubili, in če bomo ponovno napisali pripovedi, potem ni razloga, da bi se zadržali od naših najbolj radikalnih in kljubovalnih prepisov. Imamo avtistične otroke, ki nas potrebujejo, da jih podpiramo kot arhitekte lastne osvoboditve proti šolam in klinikom in institucijam ter policiji in tožilcem, ki bi jih zdrobili in uničili.

Potrebovali bomo našo jezo in naša javna praznovanja draženja in naše zapletene, nepopolne, neurejene sebe za to dolgo in težko pot, ker potrebujemo vse nas in vse naše taktike in strategije, da ohranimo gibanje in končno zmagamo.

Autistična Hoya - Blog Lydia X. Z. Brown: Gibanja nevroraznolikosti potrebuje svoje čevlje off, in pesti gor.

Bomo na novo napisali pripovedi.

Preoblikovanje z nami

Preoblikovanje z nami na naslednji strani.

Nadaljuj