🌈♿️ Ajutor reciproc și învățare centrată pe om pentru persoanele neurodivergente și cu dizabilități

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Stimpunks este creat de și pentru persoanele neurodivergente și cu dizabilități. Oferim ajutor reciproc, oportunități de învățare, cercetare centrată pe om și salarii de viață pentru comunitatea noastră. Presupunem competență și credem în autodeterminare.We, Stimpunks

👏🧷⏰ Stimpunks într-un minut (sau mai puțin)

Fundația Stimpunks provoacă abordarea tipică pentru a ajuta persoanele care sunt neurodivergente sau cu dizabilități. Știm cum este să trăim cu bariere și ce înseamnă să nu te încadrezi și să ne forțezi propria comunitate. Stimpunks știe că persoanele neurodivergente și cu dizabilități au nevoi umane. Oferim o abordare umană pentru a ajuta comunitatea noastră să prospere.

Prin Fundația Stimpunks, noi:

Oferirea de ajutor financiar și reciproc;

Angajați membrii comunității noastre ca consultanți;

Oferiți un spațiu de învățare conceput pentru comunitatea noastră; și

Sprijiniți eforturile deschise de cercetare ale comunității noastre.

Unul din patru adulți americani au un handicap. Cu toate acestea, comunitatea noastră primește doar 2% din finanțarea SUA și doar 19% dintre noi sunt angajați. Nu putem lăsa asta să fie adevărul. Trebuie să contestăm norma și să schimbăm narațiunea în jurul persoanelor care sunt neurodivergente sau cu dizabilități.

Fundația Stimpunks încearcă să facă asta doar cu cei patru piloni ai noștri.

⛑📚 Stâlpii Nostri 🗂🧰

Fundația Stimpunks sponsorizează și angajează creatori neurodivergenți și cu dizabilități și le amplifică activitatea clienților noștri și în întreaga societate. Existăm pentru sprijinul direct și ajutorul reciproc al persoanelor neurodivergente și cu dizabilități.

Completăm ajutorul reciproc acordat creatorilor cu spații de învățare pentru creatori. Fundația Stimpunks servește persoane neurodivergente și cu dizabilități nemeritate de școlile publice și private. Prin echitate, acces, empatie și inclusivitate, construim spațiu de învățare comunitară respectând toate tipurile de minți corporale.

Urmărim învățarea bazată pe pasiune, centrată pe om, compatibilă cu neurodiversitatea și modelul social al dizabilității. Creăm căi către echitate și acces pentru elevii noștri. Creăm spațiu Cavendish de răgaz de la egal la egal și construcție de nișă colaborativă, unde putem găsi alinare dintr-o lume intensă proiectată împotriva noastră.

Inițiativa noastră de cercetare se concentrează pe punctul dulce al sociologiei digitale, studiilor de neurodiversitate, studiilor privind dizabilitățile și sincretismul, în aer liber. Dorim să îmbunătățim experiența științifică pentru persoanele cu dizabilități și neurodivergente prin restaurarea științelor umaniste. Vrem să aducem vocea în construcții empirice și să traducem vocea în înțelegerea academică.

Vini de Adriel Ieremia Art

De asemenea, ajutăm companiile și organizațiile să își sporească cunoștințele și practica privind diversitatea, echitatea și incluziunea (DEI) prin analizarea practicilor companiei și a liderilor de coaching pentru a demonta abilitatea în spațiile lor. Potrivit Harvard Business Review, „Există mai mult de un miliard de oameni în întreaga lume - aproximativ 15% din populație - care trăiesc cu un handicap. În calitate de lucrători, aceștia pot ușura lipsa de talente și pot adăuga la diversitatea organizațională care conduce la o mai bună luare a deciziilor și inovarea.” Formele de colaborare prietenoase cu neurodiversitatea dețin potențialul de a transforma echipe și culturi patologice competitive și toxice în echipe extrem de colaborative și unități culturale mai mari, care lucrează împreună mai ușor și cu mai mult succes.

Serviciile noastre suplimentare includ audituri digitale și fizice de accesibilitate, citiri de sensibilitate și alte oferte care se concentrează pe creșterea DEI la locul de muncă. Serviciile clienților sunt modul în care trăim misiunea noastră de a angaja persoane neurodivergente și cu dizabilități, precum și modul în care strângem capital pentru grantmaking.

și Sicut Iris de Adriel Jeremiah Art

Respect datorat învățării cu un arsenal de piloni permanenți

Piercing prin suprafața serviciilor artificiale

Viața se angajează de Swamburger

„Stimpunks este o resursă esențială pentru educatori.” Ira Socol, coautor al învățării atemporale

„Învățarea atemporală” este o parte importantă a călătoriei noastre la Stimpunks. Ne-a ajutat să ne dezvoltăm noțiunile de UX din clasă, teoria centurilor de instrumente, peșteri, focuri de tabără și găuri de udare și multe altele.

Stimpunks depanează ușor societatea. Caritatea protejează, ajută și alină indivizii, subliniind în același timp defectele la nivel de bibliotecă în unele dintre conceptele care ajung să dăuneze acelor indivizi.Acest ajutor este profund minunat, moral și funcțional coerent la mare nevoie și la fel de adevărat ca un cerc pur în ei cauza-efect form.AJ Lână

AJ Lână

Vă mulțumesc foarte mult @stimpunks pentru că ați sprijinit și a crezut în mine și în opera mea de artă.

E în regulă să fii tu. E în regulă să fii diferit. E în regulă să ai un handicap. Nu renunta niciodata la tine.

Iasomie Slater

Dacă vă pasă de mine, citiți ce spune @stimpunks.

Liana McCrea

Mulțumesc imens pentru @stimpunks pentru acest generator, așa că dacă pierdem puterea, concentratorul de oxigen poate funcționa în continuare! Nu pot să vă mulțumesc!

Karrie Higgins

Crowdfund iasomie

Crowdfund Liană

Crowdfund Karrie

„class="wp-image-376"/ Mama și fiica neagră ținându-se de mână și purtând coroane strălucitoare și rochii de baleArtist: Jasmine Slater

Cei patru piloni ai noștri se sprijină pe cei patru piloni ai ADA.

Șanse egale

Viață independentă

Participare deplină

Autosuficiență economică

În 1990, ADA, care astăzi rămâne piatra de temelie a dreptului drepturilor civile de handicap în Statele Unite, a stabilit patru obiective pentru americanii cu dizabilități: șanse egale, viață independentă, participare deplină și autosuficiență economică.Justiția economică este justiția pentru dizabilități

Iată o hartă mentală a pilonilor și filozofiei noastre.

Stimpunks-Pillars-7Descarca

☂️ Umbrela noastră: Ești un Stimpunk?

Dizabilitatea și neurodivergența sunt umbrele largi care includ mulți oameni, eventual tu. Umbrela neurodivergentă include o diversitate de diferențe inerente și dobândite și profiluri spinoase. Mulți oameni neurodivergente nu știu că sunt neurodivergente. Cu site-ul nostru web și de informare, ajutăm oamenii să intre în contact cu identitățile lor neurodivergente și cu dizabilități. Respectăm și încurajăm autodiagnosticarea și diagnosticarea comunității. #SelfDxIsValid, iar site-ul nostru vă poate ajuta să înțelegeți căile dvs. de a fi.

Dacă vă întrebați dacă sunteți autist, petreceți timp printre persoanele cu autism, online și offline. Dacă observați că vă referiți la acești oameni mult mai bine decât la alții, dacă vă fac să vă simțiți în siguranță și dacă vă înțeleg, ați ajuns.

O definiție comună a modurilor autiste de a fi

Necesitarea diagnosticului a fost contrară eliberării și acceptării trans. Exact același lucru este valabil și pentru Autism.

Autodiagnosticul nu este doar „valabil” - este eliberator. Când ne definim comunitatea noastră și ne îndepărtăm dreptul la autodefiniție înapoi de la sistemele care ne-au pictat ca anormale și bolnave, suntem puternici și liberi.

Deși ajutorul nostru direct se concentrează pe persoanele neurodivergente și cu dizabilități, oricine poate fi un Stimpunk. Toate neurotipurile sunt binevenite. Toate abilitățile sunt binevenite. Toate bodyminds bun venit. Aliații sunt bineveniți!

Este timpul să sărbătorim interdependența noastră!

Noțiunea de dizabilitate în societatea noastră este subliniată de o concepție bizară a „independenței”. Este timpul să sărbătorim interdependența noastră! Colaborarea ne permite să creăm spații cu adevărat sigure pentru persoanele cu autism și altfel neurodivergente. Mitul independenței: modul în care modelul social al dizabilității expune standardele duble ale societății” Neuroclastic

Pentru a face față provocărilor viitorului, vom avea nevoie de abilitățile de rezolvare a problemelor diferitelor tipuri de minți care lucrează împreună.

Cele mai bune cărți pentru autism, recomandate de Steve Silberman

„Ceea ce ne face diferiți, face diferența în lume”. —Randimale

Pluralismul este realitatea noastră.

Sursa imaginii: Preprinturi MetaarXiv | Reducerea neurodiversității și bursa deschisă: modul în care valorile comune pot ghida cele mai bune practici pentru integritatea cercetării, justiția socială și educația principială; Licență: CC-By Attribution 4.0 International

Artist: AJ Wool

Am intenționat să reprezint ND așa cum am făcut-o. Am vrut ca culorile să fie iluminarea cristalului întreg mai complicat. Am vrut să fac ceva frumos și detaliat cu culorile care mă reprezintă pe mine, pe tine și pe toți oamenii care ar vrea să fie acele secțiuni colorate. Chiar dacă secțiunile negre omogene sunt majoritatea, ele nu sunt întregul corp. Întregul corp ne include, cu rănile noastre, defectele noastre și profilurile noastre țepoase uneori necaracterizabile.AJ Lână

Știți de ce avem floarea-soarelui?

Știți de ce avem floarea-soarelui?

Știți de ce avem floarea-soarelui? Nu pentru că a suferit Vincent van Gogh. Este pentru că Vincent van Gogh avea un frate care la iubit. Prin toată durerea, avea o legătură, o legătură cu lumea. Și acesta este punctul central al poveștii de care avem nevoie. Conexiune.Hannah Gadsby: Nanette

Floarea-soarelui (F453)

Floarea-soarelui (F454)

Floarea-soarelui (F459)

Indiferent dacă este neurodivergent, dezactivat sau aliat, a fi Stimpunk înseamnă reîncadrare.

Centrăm marginile în serviciu tuturor minților corporale.

Alătură-te nouă!

Donează

Solicitați ajutor

Voluntar

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Conectează-te

Refrade

Solicitarea de ajutor este un mod minunat de a construi comunitatea și de a se angaja într-o colaborare semnificativă. În a cere ajutor, de asemenea, ridica pe alții care doresc să apară pentru tine. Doar un memento că a cere ajutor este o contribuție

🧠🖼 Reframăm

Credit imagine: Adriel Lână

Provocați norma și schimbați narațiunea prin reîncadrare.

Reframaţi aceste stări de a fi care au fost etichetate deficienţe sau patologii ca diferenţe umane. Normal Sucks: Autor Jonathan Mooney despre modul în care şcolile nu reuşesc copiii cu diferenţe de învăţare

Notă de conținut: Site-ul nostru web include muzică, versuri, scriere și artă care abordează ableismul, eugenia, excluderea, sănătatea mintală, depresia, disforia, behaviorismul, abuzul, durerea cronică și moartea. Există câteva cuvinte înjurături în materialele citate.

De asemenea, este inclusă o revărsare de perspectivă, cultură și bucurie neurodivergente și cu dizabilități.

Gata, Punk? Rock înainte!

Hei prietena

Am o propunere, merge ceva de genul asta

Indrazneste sa faci ce vrei

Indrazneste sa fii cine vei

Îndrăzniți să plângeți cu voce tare

„Ai atât de emoțional, iubito”

Dublu îndrăznește ya, dublu îndrăznește ya

Dare dublă Ya de Bikini Kill

Rock N 'Roller de Kyle Duce

Avem proteste la scenă, conduse de combustibilul mâniei noastre drepte. Avem discursuri de făcut, scrise din motivele crescânde ale traumei noastre individuale și colective și cele mai sălbatice vise ale noastre de bucurie, libertate și iubire. Avem narațiuni culturale de rescris pentru că într-adevăr ne urăsc și chiar ne vor ucide, și dacă vom rescrie narațiunile, atunci nu există niciun motiv să ne reținem de cele mai radicale și sfidătoare rescrieri. Avem copii cu autism care au nevoie de noi să-i sprijinim ca arhitecți ai eliberării lor împotriva școlilor, clinicienilor și instituțiilor și poliției și procurorilor care i-ar zdrobi și distruge.

Vom avea nevoie de furia noastră și de sărbătorile noastre publice de stimming și de sinele nostru complicat, imperfect și dezordonat pentru acest drum lung și greu, pentru că avem nevoie de noi toți, și de toate tacticile și strategiile noastre, pentru a menține o mișcare și, în cele din urmă, pentru a câștiga.

Autist Hoya — Un blog de Lydia X. Z. Brown: Mișcările de neurodiversitate au nevoie de pantofi și se ridică cu pumnii.

Vom rescrie narațiunile.

Refram cu noi

Refram cu noi pe pagina următoare.

Continuă