🌈♿️ Gjensidig hjelp og menneskesentrert læring for nevrodivergerende og funksjonshemmede

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Stimpunks er skapt av og for nevrodivergerende og funksjonshemmede. Vi gir gjensidig hjelp, læringsmuligheter, menneskesentrert forskning, og levende lønn for samfunnet vårt. Vi antar kompetanse, og vi tror på selvbestemmelse. Vi, Stimpunks

👏🧷⏰ Stimpunks på et minutt (eller mindre)

Stimpunks Foundation utfordrer den typiske tilnærmingen til å hjelpe mennesker som er nevrodivergerende eller funksjonshemmede. Vi vet hvordan det er å leve med barrierer og hva det vil si å ikke passe inn og måtte smi vårt eget samfunn. Stimpunks vet at nevrodivergerende og funksjonshemmede har menneskelige behov. Vi tilbyr en human tilnærming for å hjelpe samfunnet vårt til å trives.

Gjennom Stimpunks Foundation, vi:

Tilby økonomisk og gjensidig hjelp;

Ansette våre medlemmer av samfunnet som konsulenter;

Gi et læringsrom designet for samfunnet vårt; og

Støtt samfunnets åpne forskningsinnsats.

En av fire amerikanske. voksne har en funksjonshemning. Samfunnet vårt mottar imidlertid bare 2% av amerikansk tilskuddsfinansiering, og bare 19% av oss er ansatt. Vi kan ikke bare la det være sannheten. Vi må utfordre normen og endre fortellingen rundt mennesker som er nevrodivergerende eller funksjonshemmede.

Stimpunks Foundation søker å gjøre nettopp det med våre fire søyler.

⛑📚 Våre søyler 🗂🧰

Stimpunks Foundation sponser og sysselsetter nevrodivergerende og funksjonshemmede skapere og forsterker sitt arbeid for våre kunder og i hele samfunnet. Vi eksisterer for direkte støtte og gjensidig hjelp fra nevrodivergerende og funksjonshemmede.

Vi utfyller gjensidig hjelp til skapere med læringsrom for skaperne. Stimpunks Foundation serverer nevrodivergerende og funksjonshemmede som ikke betjenes av offentlige og private skoler. Via egenkapital, adgang, empati, og inkludering, vi bygger samfunnets læringsrom med respekt for alle typer kroppssinn.

Vi forfølger lidenskapsbasert, menneskesentrert læring kompatibel med nevrodiversitet og den sosiale modellen for funksjonshemming. Vi lager veier til egenkapital og tilgang for elevene våre. Vi skaper Cavendish-rom for jevnaldrende pusterom og samarbeidende nisjekonstruksjon der vi kan finne lettelse fra en intens verden designet mot oss.

Forskningsinitiativet vårt fokuserer på det søte stedet for digital sosiologi, nevrodiversitetsstudier, funksjonshemming studier, og synkretisme, i det fri. Vi ønsker å forbedre den vitenskapelige opplevelsen for funksjonshemmede og nevrodivergerende ved å gjenopprette humaniora. Vi ønsker å bringe stemme inn i empiriske konstruksjoner og oversette stemme til akademisk forståelse.

Vini av Adriel Jeremiah Art

Vi hjelper også bedrifter og organisasjoner med å øke sin kunnskap og praksis om mangfold, egenkapital, og inkludering (DEI) ved å analysere selskapets praksis og coache ledere for å demontere dyktighet i sine rom. I følge Harvard Business Review, «Det er mer enn en milliard mennesker over hele verden - rundt 15% av befolkningen - som lever med funksjonshemning. Som arbeidere kan de lette talentmangel og legge til det organisatoriske mangfoldet som driver bedre beslutningstaking og innovasjon.» Neurodiversity-vennlige former for samarbeid har potensialet til å transformere patologisk konkurransedyktige og giftige team og kulturer til høyt samarbeidende team og større kulturelle enheter som jobber sammen lettere og med mer suksess.

Våre tilleggstjenester inkluderer digitale og fysiske tilgjengelighetsrevisjoner, følsomhet leser, og andre tilbud som fokuserer på å øke DEI på arbeidsplassen. Kundeservice er hvordan vi lever vårt oppdrag å ansette nevrodivergerende og funksjonshemmede, samt hvordan vi skaffer kapital til tilskudd.

og Sicut Iris av Adriel Jeremiah Art

Respekt på grunn av læring med et arsenal av permanente søyler

Piercing gjennom overflaten av kunstige tjenester

Livet forplikter seg av Swamburger

«Stimpunks er en viktig ressurs for lærere.» Ira Socol, medforfatter av Timeless Learning

«Tidløs læring» er en viktig del av reisen vår på Stimpunks. Det hjalp oss med å utvikle forestillingene våre om UX i klasserommet, verktøybelte teori, huler, leirbål, og vannhull, og mer.

Stimpunks er forsiktig debugging samfunnet.Veldedigheten beskytter, hjelper og trøster enkeltpersoner, mens påpeke bibliotek-nivå feil i noen av begrepene som ender opp med å skade disse individene.Denne hjelpen er dypt fantastisk, moralsk og funksjonelt sammenhengende til stort behov, og så sant som en ren sirkel i sin årsak-og-virkning form.AJ Ull

AJ Ull

Tusen takk @stimpunks for at du støtter og trodde på meg og kunstverkene mine.

Det er greit å være deg. Det er greit å være annerledes. Det er greit å ha en funksjonshemning. Aldri gi opp på deg selv.

Jasmin Slater

Hvis du bryr deg om meg, les hva @stimpunks sier.

Liana McCrea

Stor takk til @stimpunks for denne generatoren, så hvis vi mister strøm, kan oksygenkonsentratoren fortsatt kjøre! Jeg kan ikke takke deg nok!!

Karrie Higgins

Crowdfund Jasmin

Crowdfund Liana

Crowdfund Karrie

«class="wp-image-376"/ Svart mor og datter holder hender og iført glitrende kroner og ballkjolerArtist: Jasmine Slater

Våre fire søyler hviler på de fire søylene i ADA.

Lik mulighet

Uavhengig Living

Full deltakelse

Økonomisk selvforsyning

I 1990, ADA, som i dag er fortsatt hjørnesteinen i uførhet borgerrettighetsloven i USA, etablert fire mål for funksjonshemmede amerikanere: lik mulighet, selvstendig liv, full deltakelse, og økonomisk selvforsyning.Økonomisk rettferdighet er Disability Justice

Her er et tankekart over søylene og filosofien vår.

Stimpunks-Søyler-7Last ned

☂️ Paraplyen vår: Er du en Stimpunk?

Funksjonshemming og nevrodivergens er brede paraplyer som inkluderer mange mennesker, muligens deg. Den nevrodivergerende paraplyen inkluderer et mangfold av iboende og ervervede forskjeller og spiky profiler. Mange nevrodivergerende mennesker vet ikke at de er nevrodivergerende. Med nettstedet vårt og oppsøkende, vi hjelper folk med å komme i kontakt med deres nevrodivergerende og funksjonshemmede identiteter. Vi respekterer og oppmuntrer til selvdiagnose og samfunnsdiagnose. #SelfDxIsValid, og nettstedet vårt kan hjelpe deg med å forstå dine måter å være på.

Hvis du lurer på om du er autistisk, tilbringe tid blant autister, online og offline. Hvis du merker at du forholder deg til disse menneskene mye bedre enn til andre, hvis de får deg til å føle deg trygg, og hvis de forstår deg, du har ankommet.

En felles definisjon av autistiske måter å være på

Å kreve diagnose var i strid med transfrigjøring og aksept. Nøyaktig det samme gjelder autisme.

Selvdiagnose er ikke bare «gyldig» - det er frigjørende. Når vi definerer samfunnet vårt selv og vrir vår rett til selvdefinisjon tilbake fra systemene som malte oss som unormale og syke, vi er mektige, og gratis.

Selv om vår direkte hjelp fokuserer på nevrodivergerende og funksjonshemmede, hvem som helst kan være en Stimpunk. Alle nevrotyper er velkomne. Alle evner velkommen. Alle bodyminds er velkomne. Allierte velkommen!

Det er på tide å feire vår gjensidig avhengighet!

Begrepet funksjonshemming i vårt samfunn understrekes av en bisarr oppfatning av «uavhengighet». Det er på tide å feire vår gjensidig avhengighet! Samarbeid lar oss skape virkelig trygge rom for autistiske og ellers nevrodivergerende mennesker. Myten om uavhengighet: Hvordan den sosiale modellen for funksjonshemming avslører samfunnets doble standarder» Neuroklastisk

For å møte fremtidens utfordringer, vi trenger problemløsningsevnen til forskjellige typer sinn som jobber sammen.

De beste autismebøkene, anbefalt av Steve Silberman

«Det som gjør oss annerledes, gjør hele forskjellen i verden.» —Randimals

Pluralisme er vår virkelighet.

Bildekilde: MetaArxiv Preprints | Bridging Neurodiversity og Open Scholarship: Hvordan delte verdier kan veilede beste praksis for forskningsintegritet, sosial rettferdighet og prinsipiell utdanning; Tillatelse: CC-by Attribution 4.0 International

Kunstner: AJ Wool

Jeg hadde tenkt å representere ND slik jeg klarte det. Jeg ønsket at fargene skulle være belysningen av den større intrikate hele krystallen. Jeg ønsket å lage noe vakkert og detaljert med fargene som representerer meg selv, og du, og alle menneskene som ønsker å være de fargede seksjonene. Selv om de homogene svarte delene er flertallet, de er ikke hele kroppen. Hele bodymind inkluderer oss, med våre sår, våre feil og våre noen ganger ukarakteriserbare spiky profiler.AJ Ull

Vet du hvorfor vi har solsikker?

Vet du hvorfor vi har solsikker?

Vet du hvorfor vi har solsikker? Det er ikke fordi Vincent van Gogh led. Det er fordi Vincent van Gogh hadde en bror som elsket ham. Gjennom all smerten, han hadde et bånd, en forbindelse til verden. Og det er fokuset i historien vi trenger. Tilkobling.Hannah Gadsby: Nanette

Solsikker (F453)

Solsikker (F454)

Solsikker (F459)

Enten nevrodivergent, funksjonshemmet, eller en alliert, å være en Stimpunk betyr omramning.

Vi sentrerer kantene i tjeneste for alle bodyminds.

Bli med oss!

Donere

Be om hjelp

Frivillig

Møt teamet vårt

Koble

Omformulere

Å be om hjelp er en fantastisk måte å bygge fellesskap på og delta i meningsfylt samarbeid. Når du ber om hjelp, løfter du også andre som vil møte opp for deg. Bare en påminnelse om at det å be om hjelp er et bidrag

🧠🖼 Vi omformulerer

Bilde Kreditt: Adriel Wool

Utfordre normen og endre fortellingen ved å omformulere.

Omformulere disse tilstandene av å være som har blitt merket mangler eller patologier som menneskelige forskjeller. Normal suger: Forfatter Jonathan Mooney om hvordan skoler mislykkes barn med læringsforskjeller

Innholdsnotat: Nettstedet vårt inneholder musikk, tekster, skriving, og kunst som adresserer dyktighet, eugenikk, utelukkelse, mental Helse, depresjon, dysfori, behaviorisme, misbruke, kroniske smerter, og død. Det er noen banneord i siterte materialer.

Inkludert er også en utgytelse av nevrodivergent og funksjonshemmet perspektiv, kultur, og glede.

Klar, Punk? Rock videre!

Hei kjæreste

Jeg har et forslag, går noe sånt som dette

Våg deg å gjøre hva du vil

Våg deg å være den du vil

Våg deg å gråte rett høyt

«Du blir så emosjonell, baby»

Dobbel tør ya, dobbel tør ya

Dobbel tør ya av bikini drepe

Rock N' Roller av Kyle Duce

Vi har protester til scenen, drevet av drivstoffet fra vårt rettferdige sinne. Vi har taler å holde, skrevet fra de skyhøye bønnene til vårt individuelle og kollektive traume, og våre villeste drømmer om glede og frihet og kjærlighet. Vi har kulturelle fortellinger å omskrive fordi de virkelig hater oss og de virkelig vil drepe oss, og hvis vi skal omskrive fortellingene, så er det ingen grunn til å holde oss tilbake fra våre mest radikale og trassige omskrivninger. Vi har autistiske barn som trenger at vi støtter dem som arkitekter for sin egen frigjøring mot skolene og klinikere og institusjoner og politi og påtalemyndigheter som vil knuse og ødelegge dem.

Vi kommer til å trenge sinne og våre offentlige feiringer av stimming og vår kompliserte, ufullkomne, rotete selv for denne lange og harde veien, fordi vi trenger oss alle, og alle våre taktikker og strategier, for å holde en bevegelse i gang og til slutt, å vinne.

Autistic Hoya - En blogg av Lydia X. med brun: Nevrodiversitetsbevegelsene trenger skoene av, og knyttnever opp.

Vi skal skrive om fortellingene.

Reframe med oss

Reframe med oss på neste side.

Fortsette