🌈♿️ Wederzijdse hulp en mensgericht leren voor neurodivergerende en gehandicapte mensen

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Stimpunks is gemaakt door en voor neurodivergerende en gehandicapte mensen. We bieden wederzijdse hulp, leermogelijkheden, mensgericht onderzoek en leefbaar loon voor onze gemeenschap. We gaan uit van competentie en we geloven in zelfbeschikking.Wij, Stimpunks

👏🧷⏰ Stimpunks in een minuut (of minder)

Stimpunks Foundation daagt de typische aanpak uit om mensen te helpen die neurodivergent of gehandicapt zijn. We weten hoe het is om met barrières te leven en wat het betekent om er niet bij te horen en onze eigen gemeenschap te moeten vormen. Stimpunks weet dat neurodivergerende en gehandicapte mensen menselijke behoeften hebben. We bieden een humane aanpak om onze gemeenschap te helpen floreren.

Via Stimpunks Foundation kunnen we:

Bied financiële en wederzijdse hulp aan;

Neem leden van onze gemeenschap aan als consultants;

Zorg voor een leerruimte die is ontworpen voor onze gemeenschap; en

Ondersteun de open onderzoeksinspanningen van onze gemeenschap.

Eén op de vier Amerikaanse volwassenen heeft een handicap. Onze gemeenschap ontvangt echter slechts 2% van de Amerikaanse subsidie en slechts 19% van ons heeft een baan. We kunnen dat niet zomaar de waarheid laten zijn. We moeten de norm uitdagen en het verhaal rond neurodivergerende of gehandicapte mensen veranderen.

Stimpunks Foundation probeert precies dat te doen met onze vier pijlers.

⛑📚 Onze pijlers 🗂🧰

Stimpunks Foundation sponsort en heeft neurodivergente en gehandicapte makers in dienst en versterkt hun werk voor onze klanten en in de hele samenleving. We zijn er voor de directe ondersteuning en wederzijdse hulp van neurodivergerende en gehandicapte mensen.

We vullen wederzijdse hulp aan videomakers aan met leerruimtes voor videomakers. Stimpunks Foundation bedient neurodivergerende en gehandicapte mensen die niet worden bediend door openbare en particuliere scholen. Via gelijkheid, toegang, empathie en inclusiviteit bouwen we een leerruimte in de gemeenschap met respect voor alle soorten bodyminds.

We streven naar op passie gebaseerd, mensgericht leren dat compatibel is met neurodiversiteit en het sociale model van handicaps. We creëren wegen naar gelijkheid en toegang voor onze leerlingen. We creëren een Cavendish-ruimte van wederzijdse rust en gezamenlijke nicheconstructie waar we verlichting kunnen vinden in een intense wereld die tegen ons is ontworpen.

Ons onderzoeksinitiatief richt zich op de goede plek van digitale sociologie, neurodiversiteitsstudies, gehandicaptenstudies en syncretisme in de open lucht. We willen de wetenschappelijke ervaring voor gehandicapten en neurodivergenten verbeteren door de geesteswetenschappen te herstellen. We willen stem brengen in empirische constructies en stem vertalen in academisch begrip.

Vini van Adriel Jeremiah Art

We helpen bedrijven en organisaties ook om hun kennis en praktijk op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) te vergroten door bedrijfspraktijken te analyseren en leiders te coachen om vaardigheden in hun ruimtes te ontmantelen. Volgens de Harvard Business Review: „Wereldwijd leven meer dan een miljard mensen — ongeveer 15% van de bevolking — met een handicap. Als werknemers kunnen ze het tekort aan talent verminderen en bijdragen aan de diversiteit in de organisatie die leidt tot betere besluitvorming en innovatie.” Neurodiversiteitsvriendelijke vormen van samenwerking bieden het potentieel om pathologisch competitieve en giftige teams en culturen om te zetten in sterk samenwerkende teams en grotere culturele eenheden die gemakkelijker en met meer succes samenwerken.

Onze aanvullende diensten omvatten digitale en fysieke toegankelijkheidsaudits, gevoeligheidsinformatie en andere aanbiedingen die gericht zijn op het vergroten van DEI op de werkplek. Klantenservice is hoe we onze missie nastreven om neurodivergerende en gehandicapte mensen in dienst te nemen en hoe we kapitaal inzamelen voor het verstrekken van subsidies.

et Sicut Iris van Adriel Jeremiah Art

Respect door leren met een arsenaal aan permanente pijlers

Doorboren in het oppervlak van kunstmatige diensten

Life Commits van Swamburger

„Stimpunks is een essentiële hulpbron voor docenten.” Ira Socol, co-auteur van Timeless Learning

„Timeless Learning” is een belangrijk onderdeel van onze reis bij Stimpunks. Het heeft ons geholpen om onze ideeën over UX in de klas, gereedschapsgordeltheorie, grotten, kampvuren en kroegen, en meer te ontwikkelen.

Stimpunks debugt zachtjes de samenleving. De liefdadigheidsinstelling beschermt, helpt en troost individuen, terwijl ze wijst op tekortkomingen op bibliotheekniveau in sommige van de concepten die uiteindelijk schadelijk zijn voor die individuen. Deze hulp is buitengewoon geweldig, moreel en functioneel coherent voor grote behoeften, en zo waar als een pure cirkel in zijn oorzaak-en-gevolgvorm.AJ Wool

AJ Wol

Heel erg bedankt @stimpunks voor het steunen en geloven in mij en mijn kunstwerken.

Het is goed om jezelf te zijn. Het is goed om anders te zijn. Het is prima om een handicap te hebben. Geef jezelf nooit op.

Jasmijn Slater

Als jullie om me geven, lees dan wat @stimpunks zegt.

Liana McCrea

Hartelijk dank aan @stimpunks voor deze generator, dus als we stroom verliezen, kan de zuurstofconcentrator nog steeds draaien! Ik kan je niet genoeg bedanken!!

Karrie Higgins

Crowdfund Jasmine

Crowdfund Liana

Crowdfund Karrie

„class="wp-image-376"/ Zwarte moeder en dochter hand in hand en in glinsterende kronen en baljurkenArtiest: Jasmine Slater

Onze vier pijlers rusten op de vier pijlers van de ADA.

Gelijke kansen

Zelfstandig wonen

Volledige deelname

Economische zelfvoorziening

In 1990 stelde de ADA, die vandaag de hoeksteen blijft van de burgerrechtenwetgeving voor gehandicapten in de Verenigde Staten, vier doelen voor gehandicapte Amerikanen vast: gelijke kansen, onafhankelijk leven, volledige participatie en economische zelfvoorziening.Economic Justice Is Disability Justice

Hier is een mindmap van onze pijlers en filosofie.

Stimpunks - Pillars - 7 downloaden

☂️ Onze paraplu: ben jij een Stimpunk?

Handicap en neurodivergentie zijn brede paraplu's waar veel mensen bij betrokken zijn, mogelijk jij. De neurodivergente paraplu omvat een diversiteit aan inherente en verworven verschillen en puntige profielen. Veel neurodivergente mensen weten niet dat ze neurodivergent zijn. Met onze website en outreach helpen we mensen in contact te komen met hun neurodivergente en gehandicapte identiteit. We respecteren en moedigen zelfdiagnose en gemeenschapsdiagnose aan. #SelfDxIsValid, en onze website kan je helpen je manier van zijn te begrijpen.

Als je je afvraagt of je autistisch bent, breng dan tijd door met autistische mensen, online en offline. Als je merkt dat je veel beter met deze mensen omgaat dan met anderen, als ze je een veilig gevoel geven en als ze je begrijpen, dan ben je gearriveerd.

Een gemeenschappelijke definitie van autistische manieren van zijn

Een diagnose eisen stond haaks op transbevrijding en acceptatie. Precies hetzelfde geldt voor autisme.

Zelfdiagnose is niet alleen „geldig” — het is bevrijdend. Wanneer we zelf onze gemeenschap definiëren en ons recht op zelfdefinitie ontnemen uit de systemen die ons als abnormaal en ziek hebben geschilderd, zijn we machtig en vrij.

Hoewel onze directe hulp gericht is op neurodivergente en gehandicapte mensen, kan iedereen een Stimpunk zijn. Alle neurotypes zijn welkom. Alle vaardigheden zijn welkom. Alle bodyminds zijn welkom. Bondgenoten welkom!

Het is tijd om onze onderlinge afhankelijkheid te vieren!

Het begrip handicap in onze samenleving wordt onderstreept door een bizarre opvatting van „onafhankelijkheid”. Het is tijd om onze onderlinge afhankelijkheid te vieren! Samenwerking stelt ons in staat om echt veilige ruimtes te creëren voor autistische en anderszins neurodivergente mensen. De mythe van onafhankelijkheid: hoe het sociale model van handicaps de dubbele standaarden van de samenleving blootlegt” NeuroClastic

Om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden, hebben we het probleemoplossend vermogen nodig van verschillende soorten geesten die samenwerken.

De beste autismeboeken, aanbevolen door Steve Silberman

„Wat ons anders maakt, maakt een groot verschil in de wereld.” —Randimalen

Pluralisme is onze realiteit.

Afbeeldingsbron: MetaArxiv Preprints | Bridging Neurodiversity and Open Scholarship: Hoe gedeelde waarden de beste praktijken voor onderzoeksintegriteit, sociale rechtvaardigheid en principieel onderwijs kunnen sturen; Licentie: CC-by Attribution 4.0 International

Kunstenaar: AJ

Ik was van plan ND te vertegenwoordigen zoals ik het gemaakt heb. Ik wilde dat de kleuren het licht zouden zijn van het grotere ingewikkelde hele kristal. Ik wilde iets moois en gedetailleerds maken met de kleuren die mezelf vertegenwoordigen, en jou, en alle mensen die die gekleurde delen zouden willen zijn. Hoewel de homogene zwarte delen de meerderheid vormen, vormen ze niet het hele lichaam. Het hele lichaam omvat ons, met onze wonden, onze gebreken en onze soms niet te karakteriseren stekelige profielen.AJ Wool

Weet je waarom we de zonnebloemen hebben?

Weet je waarom we de zonnebloemen hebben?

Weet je waarom we de zonnebloemen hebben? Het is niet omdat Vincent van Gogh leed. Dat komt omdat Vincent van Gogh een broer had die van hem hield. Door al die pijn had hij een band, een verbinding met de wereld. En dat is de focus van het verhaal dat we nodig hebben. Verbinding. Hannah Gadsby: Nanette

Zonnebloemen (F453)

Zonnebloemen (F454)

Zonnebloemen (F459)

Of je nu neurodivergent, gehandicapt of een bondgenoot bent, een Stimpunk zijn betekent herkaderen.

We centreren de randen in dienst van alle bodyminds.

Vergezel ons!

Doneer

Hulp aanvragen

Doe vrijwilligerswerk

Ontmoet ons team

Verbinden

Opnieuw inkaderen

Om hulp vragen is een geweldige manier om een gemeenschap op te bouwen en zinvolle samenwerking aan te gaan. Door om hulp te vragen verheft u ook anderen die voor u willen verschijnen. EVEN TER HERINNERING DAT HET VRAGEN OM HULP EEN BIJDRAGE IS

🧠🖼 We herkaderen

Afbeeldingskrediet: Adriel Wool

Daag de norm uit en verander het verhaal door opnieuw te kaderen.

Herformuleer deze staten van zijn die tekortkomingen of pathologieën als menselijke verschillen. Normal Sucks: Auteur Jonathan Mooney over How Schools Fail Kids with Learning Differences

Inhoudsopmerking: Onze website bevat muziek, teksten, teksten en kunst over bekwaamheid, eugenetica, uitsluiting, geestelijke gezondheid, depressie, dysforie, behaviorisme, misbruik, chronische pijn en dood. Er staan een paar scheldwoorden in geciteerd materiaal.

Ook inbegrepen is een uitstorting van neurodivergerend en gehandicapt perspectief, cultuur en vreugde.

Klaar, Punk? Rock maar vooruit!

Hey vriendin

Ik heb een voorstel, het gaat ongeveer als volgt

Daag je uit om te doen wat je wilt

Daag je uit om te zijn wie je wilt

Daag je uit om hardop te huilen

„Je wordt zo emotioneel, schatje”

Daag je dubbel uit, daag je dubbel

Dubbel Dare Ya van Bikini

Rock N' Roller van Kyle Duce

We hebben protesten op het podium, gedreven door de brandstof van onze rechtvaardige woede. We hebben toespraken te houden, geschreven vanuit de stijgende smeekbeden van ons individuele en collectieve trauma, en onze stoutste dromen van vreugde, vrijheid en liefde. We moeten culturele verhalen herschrijven omdat ze ons echt haten en ze ons echt zullen doden, en als we de verhalen gaan herschrijven, dan is er geen reden om ons te onthouden van onze meest radicale en uitdagende herschrijvingen. We hebben autistische kinderen die ons nodig hebben om hen te steunen als architecten van hun eigen bevrijding tegen de scholen en clinici en instellingen en politie en openbare aanklagers die hen zouden verpletteren en vernietigen.

We zullen onze boosheid en onze publieke festiviteiten van stimming en ons ingewikkelde, onvolmaakte, rommelige zelf nodig hebben voor deze lange en moeilijke weg, omdat we ons allemaal, en al onze tactieken en strategieën, nodig hebben om een beweging gaande te houden en uiteindelijk te winnen.

Autistic Hoya — Een blog van Lydia X. Z. Brown: De neurodiversiteitsbewegingen moeten van de schoenen en vuisten omhoog.

We gaan de verhalen herschrijven.

Reframe met ons

Reframe met ons op de volgende pagina.

Ga verder