🌈♿️ Kölcsönös segítségnyújtás és emberközpontú tanulás neurodivergens és fogyatékkal élők számára

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

A Stimpunks-t neurodivergens és fogyatékkal élők hozzák létre. Kölcsönös segítséget nyújtunk, tanulási lehetőségek, emberközpontú kutatás, és megélhetési bérek közösségünk számára. Feltételezzük a kompetenciát, és hiszünk az önmeghatározásban.

👏🧷⏰ Stimpunks egy perc alatt (vagy kevesebb)

A Stimpunks Alapítvány megkérdőjelezi a neurodivergens vagy fogyatékkal élő emberek megsegítésének tipikus megközelítését. Tudjuk, milyen az akadályokkal élni, és mit jelent az, ha nem illeszkedünk be, és saját közösségünket kell kovácsolnunk. A Stimpunks tudja, hogy a neurodivergens és fogyatékkal élő embereknek emberi szükségleteik vannak. Humánus megközelítést kínálunk közösségünk boldogulásának elősegítésére.

A Stimpunks Alapítványon keresztül, mi:

Pénzügyi és kölcsönös segítségnyújtást kínál;

Alkalmazza közösségünk tagjait tanácsadóként;

Biztosítson egy tanulási teret a közösségünk számára; és

Támogassa közösségünk nyílt kutatási erőfeszítéseit.

Minden negyedik USA-ban. a felnőttek fogyatékossággal élnek. Közösségünk azonban csak az amerikai támogatások 2% -át kapja meg, és csak 19% -unk dolgozik. Nem hagyhatjuk, hogy ez legyen az igazság. Meg kell vitatnunk a normát, és meg kell változtatnunk az elbeszélést neurodivergens vagy fogyatékkal élő emberek körül.

A Stimpunks Alapítvány éppen ezt igyekszik megtenni négy pillérünkkel.

⛑📚 Oszlopaink 🗂🧰

A Stimpunks Alapítvány szponzorálja és alkalmazza a neurodivergens és fogyatékkal élő alkotókat, és felerősíti munkájukat ügyfeleink és az egész társadalom számára. A neurodivergens és fogyatékkal élők közvetlen támogatására és kölcsönös segítségére létezünk.

Kiegészítjük az alkotók kölcsönös segítségnyújtását az alkotók tanulási tereivel. A Stimpunks Alapítvány neurodivergens és fogyatékkal élő embereket szolgál ki, akiket az állami és magániskolák nem szolgálnak ki. Saját tőke útján, hozzáférés, empátia, és az inkluzivitás, közösségi tanulási teret építünk, tiszteletben tartva a testület minden típusát.

Szenvedélyen alapulunk, emberközpontú tanulás, amely kompatibilis a neurodiverzitással és a fogyatékosság társadalmi modelljével. Útvonalakat hozunk létre a méltányosság és a hozzáférés felé tanulóink számára. Cavendish teret hozunk létre a kortárs kikapcsolódással és az együttműködésen alapuló résépítéssel, ahol megkönnyebbülést találhatunk egy ellenünk tervezett intenzív világból.

Kutatási kezdeményezésünk a digitális szociológia édes pontjára összpontosít, neurodiverzitási tanulmányok, fogyatékossági tanulmányok, és a szinkretizmus, szabadban. A humán tudományok helyreállításával javítani akarjuk a fogyatékkal élők és a neurodivergens személyek tudományos tapasztalatait. Szeretnénk a hangot empirikus konstrukciókba hozni, és a hangot tudományos megértéssé alakítani.

Vini Adriel Jeremiah Art

Segítünk a vállalkozásoknak és szervezeteknek is növelni tudásukat és gyakorlatukat a sokféleségről, a méltányosságról és a befogadásról (DEI) azáltal, hogy elemezzük a vállalati gyakorlatokat és a vezetők edzését, hogy szétszereljük a képességeiket a tereikben. A Harvard Business Review szerint, „Világszerte több mint egymilliárd ember él - a lakosság mintegy 15% -a - fogyatékossággal él. Munkavállalóként enyhíthetik a tehetséghiányt, és növelhetik a jobb döntéshozatalt és innovációt ösztönző szervezeti sokszínűséget.” A neurodiverzitás-barát együttműködési formák képesek arra, hogy a patológiailag versenyképes és mérgező csapatokat és kultúrákat erősen együttműködő csapatokká és nagyobb kulturális egységekké alakítsák át, amelyek könnyebben és nagyobb sikerrel működnek együtt..

További szolgáltatásaink közé tartozik a digitális és fizikai akadálymentesség ellenőrzése, érzékenység olvas, és egyéb ajánlatok, amelyek a DEI növelésére összpontosítanak a munkahelyen. Az ügyfélszolgálatok hogyan éljük küldetésünket a neurodivergens és fogyatékkal élők foglalkoztatására, valamint hogyan gyűjtünk tőkét a támogatáshoz.

és Sicut Iris Adriel Jeremiah Art

Tisztelet az állandó pillérek arzenáljával való tanulás miatt

Piercing a mesterséges szolgáltatások felületén

Az élet elkötelezi magát Swamburger által

„A Stimpunks nélkülözhetetlen erőforrás az oktatók számára.” Ira Socol, az Időtlen tanulás társszerzője

Az „időtlen tanulás” fontos része a Stimpunks-i utazásunknak. Segített nekünk kidolgozni az osztálytermi UX fogalmainkat, szerszámszíj elmélet, barlangok, tábortüzek, és lyukak öntözése, és több.

Stimpunks gyengéden hibakeresés társadalom.A jótékonysági védi, segít és vigasztalja az egyének, miközben rámutatva könyvtári szintű hibákat néhány fogalom, hogy a végén kárt azok individuals.This segítség mélyen csodálatos, erkölcsileg és funkcionálisan koherens nagy szükség, és igaz, mint egy tiszta kör a saját ok-okozati formában.AJ Gyapjú

AJ gyapjú

Nagyon köszönöm @stimpunks, hogy támogatta és hisz bennem és a műveimben.

Nem baj, ha te vagy. Nem baj, ha más vagy. Nem baj, ha fogyatékosság van. Soha ne add fel magad.

Jázmin Slater

Ha törődsz velem, olvasd el, mit mond @stimpunks.

Liana McCrea

Hatalmas köszönet @stimpunks -nak ezért a generátorért, így ha elveszítjük az energiát, az oxigénkoncentrátor továbbra is működhet! Nem tudom eléggé megköszönni!!

Karrie Higgins

Crowdfund Jasmine

Crowdfund Liana

Crowdfund Karrie

„class="wp-image-376"/ Fekete anya és lánya kézen fogva, csillogó koronát és báli ruhát viselniSartist: Jasmine Slater

Négy oszlopunk az ADA négy oszlopán nyugszik.

Esélyegyenlőség

Független élet

Teljes részvétel

Gazdasági önellátás

1990-ben az ADA, amely ma is a fogyatékosság polgárjogi törvényének sarokköve az Egyesült Államokban, négy célt tűzött ki a fogyatékkal élő amerikaiak számára: esélyegyenlőség, önálló élet, teljes részvétel és gazdasági önellátás.Gazdasági igazságosság fogyatékosság igazságszolgáltatás

Itt van egy gondolati térkép pilléreinkről és filozófiánkról.

Stimpunks-Pillars-7Letöltés

☂️ Esernyőnk: Stimpunk vagy?

A fogyatékosság és a neurodivergencia széles esernyők, amelyek sok embert tartalmaznak, esetleg te. A neurodivergens esernyő magában foglalja a benne rejlő és megszerzett különbségek és tüskés profilok sokféleségét. Sok neurodivergens ember nem tudja, hogy neurodivergens. Weboldalunkkal és elérhetőségünkkel, segítünk az embereknek kapcsolatba lépni neurodivergens és fogyatékkal élő identitásukkal. Tiszteletben tartjuk és ösztönözzük az öndiagnosztikát és a #SelfDxIsValid, és weboldalunk segíthet megérteni létmódját.

Ha kíváncsi arra, hogy autista vagy-e, töltsön időt autista emberek között, online és offline. Ha észreveszi, hogy sokkal jobban kapcsolódik ezekhez az emberekhez, mint másokhoz, ha biztonságban érzik magukat, és ha megértenek téged, megérkeztél.

Az autista létmódok közösségi meghatározása

A diagnózis megkövetelése ellentétes volt a transz-felszabadulással és elfogadással. Pontosan ugyanez igaz az autizmusra is.

Az öndiagnózis nem csak „érvényes” - felszabadító is. Amikor magunk határozzuk meg közösségünket, és visszakapjuk az önmeghatározáshoz való jogunkat azokból a rendszerekből, amelyek rendellenesnek és betegnek festettek minket, hatalmasak vagyunk, és szabad.

Bár közvetlen támogatásunk a neurodivergens és a fogyatékkal élőkre összpontosít, bárki lehet Stimpunk. Minden neurotípust szívesen látunk. Minden képességet szívesen látunk. Minden testelméket szívesen látunk. Szövetségesek üdvözlöm!

Itt az ideje, hogy megünnepeljük kölcsönös függőségünket!

A fogyatékosság fogalmát társadalmunkban hangsúlyozza a „függetlenség” bizarr koncepciója. Itt az ideje, hogy megünnepeljük kölcsönös függőségünket! Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy valóban biztonságos tereket hozzunk létre az autista és egyébként neurodivergens emberek számára.A függetlenség mítosza: Hogyan tárja fel a fogyatékosság társadalmi modellje a társadalom kettős normáit” Neuroclastic

Ahhoz, hogy szembenézzünk a jövő kihívásaival, szükségünk lesz a különböző típusú elmék problémamegoldó képességeire, amelyek együtt dolgoznak.

A legjobb autizmus könyvek, Steve Silberman ajánlotta

„Ami különbözővé tesz minket, mindent megváltoztat a világon.” —Randimals

A pluralizmus a mi valóságunk.

Kép forrása: MetaArxiv Preprints | A neurodiverzitás és a nyílt ösztöndíj áthidalása: Hogyan irányíthatják a közös értékek a kutatási integritás, a társadalmi igazságosság és az elvi oktatás bevált gyakorlatait; Engedély: CC-By Attribution 4.0 International

Előadó: AJ Wool

Az ND-t akartam képviselni, ahogy készítettem. Azt akartam, hogy a színek a bonyolultabb egész kristály megvilágítói legyenek. Azt akartam, hogy valami szép és részletes a színek képviselő magam, és te, és az összes ember, aki szeretné, hogy azok a színes szakaszok. Annak ellenére, hogy a homogén fekete szakaszok a többség, nem az egész test. Az egész testület magában foglal minket, sebeinkkel, hibáinkkal és néha jellemezhetetlen tüskés profiljainkkal.

Tudod, miért van napraforgónk?

Tudod, miért van napraforgónk?

Tudod, miért van napraforgónk? Nem azért, mert Vincent van Gogh szenvedett. Azért, mert Vincent van Goghnak volt egy testvére, aki szerette. Minden fájdalmon keresztül, volt egy kötése, kapcsolat a világgal. És ez a történet középpontjában, amire szükségünk van. Kapcsolat.Hannah Gadsby: Nanette

Napraforgó (F453)

Napraforgó (F454)

Napraforgó (F459)

Akár neurodivergens, Tiltva, vagy szövetséges, Stimpunk lenni újrafogalmazást jelent.

A széleket minden testület szolgálatában középpontba tesszük.

Csatlakozz hozzánk!

Adományoz

Kérjen támogatást

Önkéntes

Ismerje meg csapatunkat

Csatlakozás

Átkeretezi

A segítségkérés csodálatos módja a közösségépítésnek és az értelmes együttműködés folytatásának. Segítséget kérve másokat is felemelhet, akik meg akarnak jelenni az Ön számára.Csak egy emlékeztető, hogy a segítség kérése hozzájárulás

🧠🖼 Mi átdolgozzuk

Kép jóváírása: Adriel Wool

Kihívja a normát, és változtassa meg az elbeszélést átformálással.

Átfogalmazza ezeket a létállapotokat, amelyeket hiányosságoknak vagy patológiáknak neveztek emberi különbségeknek.Normal Sucks: Szerző Jonathan Mooney arról, hogy az iskolák hogyan buknak meg a tanulási különbségekkel küzdő gyerekeknek

Tartalmi megjegyzés: Weboldalunk zenét tartalmaz, dalszöveg, írás, és a művészet, amely foglalkozik a képességgel, eugenika, kirekesztés, mentális egészség, depresszió, diszfória, behaviorizmus, visszaélés, krónikus fájdalom, és a halál. Van néhány káromkodás az idézett anyagokban.

Ide tartozik a neurodivergens és fogyatékkal élő perspektíva kiáradása is, kultúra, és öröm.

Kész vagy, Punk? Rock előre!

Hé barátnőm

Van egy ajánlatom, valami ilyesmi

Merj csinálni, amit akarsz

Merj, hogy az legyél, aki leszel

Merj hangosan sírni

„Olyan érzelmes vagy, bébi”

Dupla mersz, dupla mersz

Double Dare Ya által Bikini

Kyle Duce Rock N 'Roller

Tiltakozásokat kell színpadra állnunk, igaz haragunk üzemanyaga vezérli. Beszédeket kell tartanunk, egyéni és kollektív traumánk szárnyaló kérelmeiből írva, és legvadabb álmaink az örömről, a szabadságról és a szeretetről. Kulturális narratívákat kell átírnunk, mert valóban utálnak minket, és valóban meg fognak ölni minket, és ha át akarjuk írni az elbeszéléseket, akkor nincs okunk visszatartani magunkat a legradikálisabb és legdacosabb újraírásainktól. Autista gyermekeink vannak, akiknek szükségük van ránk, hogy támogassuk őket saját felszabadulásuk építészeként az iskolák, klinikusok és intézmények, valamint a rendőrség és az ügyészek ellen, akik összetörnék és megsemmisítenék őket.

Szükségünk lesz a haragunkra és a nyilvános ünnepségekre, a fojtogatásra és a bonyolult, tökéletlen, rendetlen énünkre ezen a hosszú és kemény úton, mert mindannyiunkra szükségünk van, és minden taktikánkra és stratégiánkra, hogy egy mozgalmat folytassunk és végső soron nyerjünk.

Autista Hoya - Lydia X blogja Z. barna: A neurodiverzitás mozgalmainak le kell vennie a cipőjét, és ököllel felfelé.

Átírjuk a narratívákat.

Át kell alakíts velünk

Át kell alakítani velünk a következő oldalon.

Folytatni