🌈♿️ Gensidig hjælp og menneskecentreret læring for neurodivergerende og handicappede

Ear readers, press play to listen to this page in the selected language.

Stimpunks er skabt af og for neurodivergerende og handicappede. Vi yder gensidig hjælp, læringsmuligheder, menneskecentreret forskning, og levende lønninger for vores samfund. Vi formoder kompetence, og vi tror på selvbestemmelse.Vi, Stimpunks

👏🧷⏰ Stimpunks i et minut (eller mindre)

Stimpunks Foundation udfordrer den typiske tilgang til at hjælpe mennesker, der er neurodivergerende eller handicappede. Vi ved, hvordan det er at leve med barrierer, og hvad det betyder at ikke passe ind og skulle skabe vores eget samfund. Stimpunks ved, at neurodivergerende og handicappede har menneskelige behov. Vi tilbyder en human tilgang til at hjælpe vores samfund med at trives.

Gennem Stimpunks Foundation, vi:

Tilbyde økonomisk og gensidig hjælp

Ansæt vores community-medlemmer som konsulenter;

Give et læringsrum, der er designet til vores samfund; og

Støt vores samfunds åbne forskningsindsats.

En ud af fire amerikanske. voksne har et handicap. Vores samfund modtager dog kun 2% af den amerikanske bevillingsfinansiering, og kun 19% af os er ansat. Vi kan ikke bare lade det være sandheden. Vi er nødt til at udfordre normen og ændre fortællingen omkring mennesker, der er neurodivergerende eller handicappede.

Stimpunks Foundation søger at gøre netop det med vores fire søjler.

⛑📚 Vores søjler 🗂🧰

Stimpunks Foundation sponsorerer og beskæftiger neurodivergerende og handicappede skabere og forstærker deres arbejde til vores kunder og i hele samfundet. Vi eksisterer for direkte støtte og gensidig hjælp til neurodivergerende og handicappede.

Vi supplerer gensidig hjælp til skabere med læringsrum for skabere. Stimpunks Foundation tjener neurodivergerende og handicappede, der ikke betjenes af offentlige og private skoler. Via egenkapital, adgang, empati, og inklusivitet, vi bygger samfundslæringsrum med respekt for alle typer bodyminds.

Vi forfølger lidenskabsbaseret, menneskecentreret læring kompatibel med neurodiversitet og den sociale model for handicap. Vi skaber veje til egenkapital og adgang for vores elever. Vi skaber Cavendish-rum med peer-pusterum og samarbejdsnichekonstruktion, hvor vi kan finde lettelse fra en intens verden designet mod os.

Vores forskningsinitiativ fokuserer på det søde sted i digital sociologi, neurodiversitetsstudier, handicapstudier, og synkretisme, i det fri. Vi ønsker at forbedre den videnskabelige erfaring for handicappede og neurodivergerende ved at genoprette humaniora. Vi ønsker at bringe stemme ind i empiriske konstruktioner og oversætte stemme til akademisk forståelse.

Vini af Adriel Jeremiah Kunst

Vi hjælper også virksomheder og organisationer med at øge deres viden og praksis inden for mangfoldighed, egenkapital og inklusion (DEI) ved at analysere virksomhedspraksis og coachingledere for at afvikle dygtighed i deres rum. Ifølge Harvard Business Review,“ Der er mere end en milliard mennesker over hele verden - omkring 15% af befolkningen - der lever med et handicap. Som arbejdere kan de lette talentmangel og øge den organisatoriske mangfoldighed, der driver bedre beslutningstagning og innovation.“ Neurodiversitetsvenlige former for samarbejde har potentialet til at omdanne patologisk konkurrencedygtige og giftige teams og kulturer til stærkt samarbejdsvillige teams og større kulturelle enheder, der arbejder lettere og med mere succes sammen.

Vores yderligere tjenester inkluderer digitale og fysiske tilgængelighedsrevisioner, følsomhedslæsninger, og andre tilbud, der fokuserer på at øge DEI på arbejdspladsen. Kundeservice er, hvordan vi lever vores mission om at ansætte neurodivergerende og handicappede samt hvordan vi skaffer kapital til tilskud.

og Sicut Iris af Adriel Jeremiah Art

Respekt på grund af læring med et arsenal af permanente søjler

Piercing gennem overfladen af kunstige tjenester

Life Committs af Swamburger

„Stimpunks er en vigtig ressource for undervisere.“ Ira Socol, medforfatter af Timeless Learning

„Tidløs læring“ er en vigtig del af vores rejse på Stimpunks. Det hjalp os med at udvikle vores forestillinger om klasseværelset UX, værktøjsbælteteori, huler, lejrbål, og vandhuller, og mere.

Stimpunks er blidt debugging society.The velgørenhed beskytter, hjælper og trøster enkeltpersoner, mens påpege bibliotek-niveau fejl i nogle af de begreber, der ender med at skade disse individer.Denne hjælp er dybt vidunderlige, moralsk og funktionelt sammenhængende til stort behov, og så sandt som en ren cirkel i sin årsag og virkning form.AJ Uld

AJ Uld

Tak så meget @stimpunks for at støtte og tro på mig og mit kunstværk.

Det er okay at være dig. Det er okay at være anderledes. Det er okay at have et handicap. Giv aldrig op på dig selv.

Jasmin Slater

Hvis du er interesseret i mig, skal du læse hvad @stimpunks siger.

Liana McCrea

Stor tak til @stimpunks for denne generator, så hvis vi mister strøm, kan iltkoncentratoren stadig køre! Jeg kan ikke takke dig nok!!

Karrie Higgins

Crowdfund Jasmin

Crowdfund Liana

Crowdfund Karrie

„class="wp-image-376"/ Sort mor og datter holder hænder og iført glitrende kroner og balkjoler Kunstner: Jasmine Slater

Vores fire søjler hviler på ADA's fire søjler.

Lige muligheder

Uafhængig Living

Fuld deltagelse

Økonomisk selvforsyning

I 1990 ADA, som i dag stadig er hjørnestenen i handicap borgerrettigheder lov i USA, etableret fire mål for handicappede amerikanere: lige muligheder, selvstændig levevis, fuld deltagelse, og økonomisk selvforsyning.Økonomisk retfærdighed er handicap retfærdighed

Her er et tankekort over vores søjler og filosofi.

Stimpunks-søjler-7Hent

☂️ Vores paraply: Er du en Stimpunk?

Handicap og neurodivergens er brede paraplyer, der inkluderer mange mennesker, muligvis dig. Den neurodivergerende paraply inkluderer en mangfoldighed af iboende og erhvervede forskelle og spiky profiler. Mange neurodivergerende mennesker ved ikke, at de er neurodivergerende. Med vores hjemmeside og opsøgende, vi hjælper folk med at komme i kontakt med deres neurodivergerende og handicappede identiteter. Vi respekterer og tilskynder til selvdiagnose og samfundsdiagnose. #SelfDxIsValid, og vores hjemmeside kan hjælpe dig med at forstå dine måder at være på.

Hvis du spekulerer på, om du er autistisk, tilbringe tid blandt autister, online og offline. Hvis du bemærker, at du forholder dig meget bedre til disse mennesker end til andre, hvis de får dig til at føle dig sikker, og hvis de forstår dig, du er ankommet.

En fælles definition af autistiske måder at være på

At kræve diagnose var i modstrid med trans-befrielse og accept. Det nøjagtige samme gælder for autisme.

Selvdiagnose er ikke kun „gyldig“ - den er befriende. Når vi selv definerer vores samfund og vrider vores ret til selvdefinition tilbage fra de systemer, der malede os som unormale og syge, vi er magtfulde, og gratis.

Selvom vores direkte hjælp fokuserer på neurodivergerende og handicappede, enhver kan være en Stimpunk. Alle neurotyper er velkomne. Alle evner er velkomne. Alle bodyminds er velkomne. Allierede velkomne!

Det er på tide at fejre vores indbyrdes afhængighed!

Begrebet handicap i vores samfund understreges af en bizar opfattelse af „uafhængighed“. Det er på tide at fejre vores indbyrdes afhængighed! Samarbejde giver os mulighed for at skabe virkelig sikre rum for autistiske og ellers neurodivergerende mennesker.Myten om uafhængighed: Hvordan den sociale model for handicap udsætter samfundets dobbelte standarder“ NeuroClastic

At imødegå fremtidens udfordringer, vi har brug for problemløsningsevnerne hos forskellige typer sind, der arbejder sammen.

De bedste autismebøger, anbefalet af Steve Silberman

„Det, der gør os anderledes, gør hele forskellen i verden.“ —Randimaler

Pluralisme er vores realitet.

Billedkilde: MetaArxiv Preprints | Bridging Neurodiversity and Open Scholarship: Hvordan delte værdier kan vejlede bedste praksis for forskningsintegritet, social retfærdighed og principiel uddannelse; Licens: CC-By Attribution 4.0 International

Kunstner: AJ Wool

Jeg havde til hensigt at repræsentere ND, som jeg lavede det. Jeg ønskede, at farverne skulle være belysningen af den større indviklede hele krystal. Jeg ville lave noget smukt og detaljeret med farverne, der repræsenterer mig selv, og dig, og alle de mennesker, der ønsker at være de farvede sektioner. Selvom de homogene sorte sektioner er flertallet, er de ikke hele kroppen. Hele bodymind inkluderer os, med vores sår, vores mangler og vores undertiden ukarakteriserbare spiky profiler.AJ Uld

Ved du, hvorfor vi har solsikker?

Ved du, hvorfor vi har solsikker?

Ved du, hvorfor vi har solsikker? Det er ikke fordi Vincent van Gogh led. Vincent van Gogh havde en bror, der elskede ham. Gennem al smerte, han havde et bånd, en forbindelse til verden. Og det er fokus for den historie, vi har brug for. Forbindelse.Hannah Gadsby: Nanette

Solsikker (F453)

Solsikker (F454)

Solsikker (F459)

Uanset om det er neurodivergent, handicappet, eller en allieret, at være en Stimpunk betyder omramning.

Vi centrerer kanterne i service til alle bodyminds.

Kom med os!

Donér

Anmod om hjælp

Frivillig

Mød vores team

Opret forbindelse

Omformulering

At bede om hjælp er en vidunderlig måde at opbygge samfund på og engagere sig i meningsfuldt samarbejde. Når du beder om hjælp, løfter du også andre, der ønsker at dukke op for dig. Bare en påmindelse om, at bede om hjælp er et bidrag

🧠🖼 Vi omformulerer

Billede Credit: Adriel Uld

Udfordre normen og ændre fortællingen ved omramning.

Omformulere disse tilstande af at være, der er blevet mærket mangler eller patologier som menneskelige differences.Normal Sucks: Forfatter Jonathan Mooney om, hvordan skoler mislykkes børn med læringsforskelle

Indholdsnote: Vores hjemmeside indeholder musik, sangtekster, skrivning, og kunst, der adresserer dygtighed, eugenik, udelukkelse, mentalt helbred, depression, dysfori, behaviorisme, misbrug, kronisk smerte, og død. Der er et par bandeord i citerede materialer.

Også inkluderet er en udgydelse af neurodivergent og handicappet perspektiv, kultur, og glæde.

Klar, Punk? Rock videre!

Hej kæreste

Jeg har et forslag, går noget som dette

Vov dig at gøre, hvad du vil

Vov dig at være den, du vil

Vov dig at græde lige højt

„Du bliver så følelsesladet, baby“

Dobbelt tør ya, dobbelt tør ya

Double Dare Ya af Bikini Kill

Rock N' Roller af Kyle Duce

Vi har protester på scenen, drevet af brændstoffet fra vores retfærdige vrede. Vi har taler at holde, skrevet fra de skyhøje anbringender fra vores individuelle og kollektive traume, og vores vildeste drømme om glæde og frihed og kærlighed. Vi har kulturelle fortællinger at omskrive, fordi de virkelig hader os, og de vil virkelig dræbe os, og hvis vi skal omskrive fortællingerne, så er der ingen grund til at holde os tilbage fra vores mest radikale og trodsige omskrivninger. Vi har autistiske børn, der har brug for os til at støtte dem som arkitekter for deres egen befrielse mod skoler og klinikere og institutioner og politi og anklagere, der ville knuse og ødelægge dem.

Vi får brug for vores vrede og vores offentlige fejring af stimming og vores komplicerede, ufuldkomne, rodede selv til denne lange og hårde vej, fordi vi har brug for os alle, og alle vores taktikker og strategier, at holde en bevægelse i gang og i sidste ende, at vinde.

Autistic Hoya - En blog af Lydia X. Z. brun: Neurodiversitetsbevægelserne har brug for skoene af, og næver op.

Vi skal omskrive fortællingerne.

Omramme med os

Omramme med os på næste side.

Fortsæt